Libnet.ro
UNICEF

17:15

KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a sustinut azi o conferinta de presa la Cotroceni, ca urmare a unui nou record de cazuri de imbolnaviri cu SARS-CoV-2, raportate in ultimele 24 de ore. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si episodul.

KLAUS IOHANNIS: PSD a tras de timp intr-un mod cinic. Au aparut politicieni care deschis au incitat la nesupunere

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne si seful DSU, pentru ca situatia epidemiei este extrem de grava si trebuie tinuta sub control. in privinta alegerilor locale, Iohannis a spus ca se va lua o decizie pana la mijlocul lunii august.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca avrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD cu cinism inimaginabil a tergiversat adoptarea legii carantinei si izolarii. Situatia s-a deteriorat grav. Asa s-a ajuns la cele 1.200 de cazuri zilnice

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de un cinism inimaginabil, sustinand ca numarul mare de cazuri de COVID-19 zilnice se datoreaza tergiversarii in Parlament a legii carantinei si izolarii. Din pacate, aceasta evolutie va dura, chiar daca Guvernul ia masurile corecte, a spus seful statului. Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate.

Klaus Iohannis: Azi e un nou record negativ, extrem de ingrijorator Atac dur la PSD: A vrut sa creeze o criza sanitara pentru a avea motive sa critice Guvernul. A facut harcea-parcea putina legislatie

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat joi asupra noului record extrem de ingrijorator de imbolnaviri de COVID-19 si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzand acest partid ca a creat intentionat o criza sanitara, pentru ca la final sa poata reprosa Guvernului PNL ca nu a gestionat bine pandemia.

KLAUS IOHANNIS: Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca au discutat despre modaltatile prin care Romania sa poata valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura, a spus presedintele.

Klaus Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Pas cu pas

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, intrebat despre dublarea alocatiilor, ca Romania este intr-o situatie economica foarte complicata, ca vrea sincer dublarea alocatiilor, dar ca de la dorinta la putinta e o cale mai lunga. El a mai spus ca majorarile vor fi facute insa, in etape - pas cu pas.

LUCIAN ROMASCANU: Criza sanitara e cauzata exclusiv de Guvernul criminal si incompetent al lui Iohannis

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis apara Guvernul PNL criminal si incompetent, un Executiv care a cauzat criza sanitara.

Klaus Iohannis da vina pe PSD pentru explozia cu coronavirus: A vrut sa creeze o criza sanitara!

Klaus Iohannis a vorbit intr-o conferinta de presa despre explozia mare de noi infectari de coronavirus din Romania. Presedintele da vina pe PSD pentru situatie si spune ca social-democratii au facut harcea parcea putina legislatie pe care o avem.

VIDEO Klaus Iohannis da vina pe PSD pentru pandemie: A facut harcea-parcea legile. Sunt cinici! PSD a vrut o criza sanitara ca sa dea vina pe Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, un atac foarte dur la adresa celor din PSD despre care a afirmat ca a tergiversat adoptarea Legii carantinei si izolarii in Parlament, ceea ce a dus la cresterea numarului de cazuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )