Libnet.ro
UNICEF

18:00

KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Partidul Social Democrat, nemultumit de reusitele guvernarii PNL, a vrut sa creeze o criza sanitara pentru a avea motiv sa critice Guvernul, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o, ieri, la Palatul Cotroceni, cu secretarii de stat din cadrul Ministerului de Interne, Bogdan Despescu si Raed Arafat. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a sustinut azi o conferinta de presa la Cotroceni, ca urmare a unui nou record de cazuri de imbolnaviri cu SARS-CoV-2, raportate in ultimele 24 de ore.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si episodul.

KLAUS IOHANNIS: PSD a tras de timp intr-un mod cinic. Au aparut politicieni care deschis au incitat la nesupunere

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne si seful DSU, pentru ca situatia epidemiei este extrem de grava si trebuie tinuta sub control. in privinta alegerilor locale, Iohannis a spus ca se va lua o decizie pana la mijlocul lunii august.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca avrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD cu cinism inimaginabil a tergiversat adoptarea legii carantinei si izolarii. Situatia s-a deteriorat grav. Asa s-a ajuns la cele 1.200 de cazuri zilnice

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de un cinism inimaginabil, sustinand ca numarul mare de cazuri de COVID-19 zilnice se datoreaza tergiversarii in Parlament a legii carantinei si izolarii. Din pacate, aceasta evolutie va dura, chiar daca Guvernul ia masurile corecte, a spus seful statului. Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate.

Klaus Iohannis: Azi e un nou record negativ, extrem de ingrijorator Atac dur la PSD: A vrut sa creeze o criza sanitara pentru a avea motive sa critice Guvernul. A facut harcea-parcea putina legislatie

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat joi asupra noului record extrem de ingrijorator de imbolnaviri de COVID-19 si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzand acest partid ca a creat intentionat o criza sanitara, pentru ca la final sa poata reprosa Guvernului PNL ca nu a gestionat bine pandemia.

LUCIAN ROMASCANU: Criza sanitara e cauzata exclusiv de Guvernul criminal si incompetent al lui Iohannis

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis apara Guvernul PNL criminal si incompetent, un Executiv care a cauzat criza sanitara.

Klaus Iohannis da vina pe PSD pentru explozia cu coronavirus: A vrut sa creeze o criza sanitara!

Klaus Iohannis a vorbit intr-o conferinta de presa despre explozia mare de noi infectari de coronavirus din Romania. Presedintele da vina pe PSD pentru situatie si spune ca social-democratii au facut harcea parcea putina legislatie pe care o avem.

VIDEO Klaus Iohannis da vina pe PSD pentru pandemie: A facut harcea-parcea legile. Sunt cinici! PSD a vrut o criza sanitara ca sa dea vina pe Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, un atac foarte dur la adresa celor din PSD despre care a afirmat ca a tergiversat adoptarea Legii carantinei si izolarii in Parlament, ceea ce a dus la cresterea numarului de cazuri.

KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de alegeri pentru a reda legitimitatea autoritatilor locale

Alegerile locale se pot desfasura in 27 septembrie in conditii de igiena si de siguranta sanitara ce urmeaza a fi stabilite in urmatoarea perioada, a afirmat presedintele Klaus Iohannis cu prilejul unei conferinta de presa tinuta la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )