Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis refuza dialogul pe tema Codului Fiscal si, probabil, il va retrimite in Parlament

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis refuza dialogul pe tema Codului Fiscal si, probabil, il va retrimite in Parlament

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a vorbit la Daily Income despre refuzul presedintelui Iohannis de a discuta pe marginea codurilor fiscale. Nu am gasit deschidere, din pacate, nici astazi. Dupa cum stau. continuă pe Antena3

Iohannis, discutie cu Isarescu pe tema Codului Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis se va intani, mierucri, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru a discuta efectele aplicarii noului Cod Fiscal, propus de Guvern si votat de Parlment.

Iohannis are dubii asupra Codului fiscal

Presedintele Klaus Iohannis a lasat, ieri, sa se inteleaga faptul ca are dubii asupra Codului fiscal, nefiind decis asupra promulgarii sale.

Consilierul prezidential pe probleme economice, Cosmin Marinescu, intalnire cu o serie de jurnalisti pe tema Codului Fiscal

Consilierul prezidential pe probleme economice, Cosmin Marinescu, a vorbit vineri la Cotroceni despre motivele pentru care presedintele a ales sa retrimita Codul Fiscal in Parlament. Dupa declaratiile sustinute,.

Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal. Presedintele a retrimis legea initiata de Guvern la Parlament

Presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal si a cerut Parlamentului sa-l reexamineze, avertizand ca masurile incluse in aceasta lege ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori din perspectiva obiectivului de mentinere a consolidarii fiscale. Masurile de austeritate ale anului 2010 trebuie sa ramana istorie. Revenirea la politici fiscale riscante si cu consecinte negative pe termen lung reprezinta o experienta pe care nu numai clasa politica nu si-o mai poate permite dar, mai ales, costurile acestora nu trebuie sa mai fie suportate de cetateni, argumenteaza seful statului.

Moment crucial pentru cariera lui Iohannis: respingerea Codului Fiscal. Test de maturitate si pentru electorat

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge Codul Fiscal - in absenta unei comunicari exemplare - risca sa devina piatra de moara a PNL in campania din 2016 si un moment de cotitura in cariera sa politica. Victor Ponta si PSD au intampinat gestul cu istericale gen Tsipras. Incurajat de modelul grecesc, premierul a intins un deget acuzator catre dusmanul din exterior: Este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care dl. Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc ceea ce nici macar Traian Basescu nu ar fi facut vreodata).

Eugen Teodorovici, despre motivele presedintelui de respingere a Codului fiscal: Nu au nicio justificare

Ministrul de finante Eugen Teodorovici a fost prezent vineri la o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Codul fiscal in Parlament. Din punctul.

Victor Ponta, lovitura surpriza pentru Klaus Iohannis

Victor Ponta raspunde refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a promulga Codul Fiscal si de a-l retrimite in Parlament. Si o face cu munitie de la Palatul Cotroceni. Ce spunea consilierul prezidential Cosmin.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis pe tema respingerii Codului Fiscal: Joc politic de joasa speta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Guvernul are solutii pentru aplicarea masurilor Codului Fiscal, cum ar fi emiterea unei ordonante de urgenta sau angajarea raspunderii in fata Parlamentului, dar.

Adrian Vasilescu, despre respingerea Codului Fiscal: BNR nu isi propune sa fie arbitru intre autoritatile statului. Banca Nationala nu sta la baza deciziei luate de Iohannis

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat, vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins codul Fiscal, retrimtandu-l in Parlament, ca Banca Nationala nu isi propune sa fie arbitru.

Promulgarea Codului Fiscal, tic-tac!

Tic-tac! Ceasul bate deasupra Codului Fiscal, care asteapta ca, din zi in zi, sa fie promulgat de presedintele tarii. Autoritatile si mediul de afaceri din tara noastra sunt nerabdatoare ca domnul Klaus Iohannis sa se intoarca din vizita sa oficiala in Spania, ca sa promulge Codul Fiscal.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )