Libnet.ro
UNICEF

01:05

O sectie a Spitalului Judetean de Urgenta din Galati, inchisa dupa ce un pacient a fost gasit cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
O sectie a Spitalului Judetean de Urgenta din Galati, inchisa dupa ce un pacient a fost gasit cu COVID-19

Internarile la Sectia Medicala 1 au fost sistate, iar pacientii existenti vor fi externati in vederea efectuarii dezinfectiei spatiului si aparaturii. 29 de cadre medicale din diverse sectii pe unde a trecut pacienta pentru investigatii) au fost trimise in izolare la domiciliu. continuă pe Adevărul

Iohannis retrage decoratia Meritul Sanitar in grad de Cavaler Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret pentru retragerea decoratiei Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler conferit spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava ca urmare a modului in care a fost gestionata criza de COVID-10.

Klaus Iohannis a retras decoratia conferita Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, unde s-au infectat cu coronavirus sute de cadre medicale si pacienti, iar cel putin 30 de persoane internate acolo si confirmate cu coronavirus au murit.

Zeci de cadre medicale de la Spitalul din Galati sunt in izolare. Sectia a fost inchisa

O sectie a Spitalului Judetean din Galati a fost inchisa, dupa ce o asistenta medicala a fost diagnosticata cu coronavirus, iar ceilalti colegi ai sai au fost trimisi in izolare la domiciliu.

Asociatia SMURD Galati a donat un tunel pentru dezinfectieSpitalului Clinic Judetean de Urgenta din Galati

Tunelul de dezinfectie va fi folosit de personalul medical din cadrul U. D, permitand dezinfectarea atat prin pulverizarea unei solutii biocide, cat si cu ajutorul radiatiilor ultraviolete si a substantelor de dezinfectare imbibate intr-un covor umed.

Klaus Iohannis retrage decoratia Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie, decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava.

83 de angajati ai Spitalului Judetean Arad, din care 35 de medici, au plecat in concediu. Ce explicatii ofera managerul spitalului

La Spitalul Judetean din Arad un numar de 83 de angajati au intrat in concediu medical in luna martie, din care 35 sunt medici, potrivit datelor prezentate de managerul spitalului, Carmen Lucuta. in plus, 14 cadre medicale au plecat prin pensionare sau prin demisie. Nici la capitolul echipamente de protectie spitalul nu sta prea bine: stocurile sunt sunt suficiente doar pentru astazi, 1 aprilie.

Presedintele Iohannis retrage decoratia oferita Spitalului de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spita.

Scandal in jurul demiterii sefei Spitalului Judetean Deva. Prefectul: Totul s-a facut la voia intamplarii

A iesit scandal intre sefii Consiliului Judetean Hunedoara si prefectul Vasilica Poteca, in urma suspendarii managerului Spitalului Judetean de Urgenta din Deva.

Rezultate negative pentru 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean Alba testate pentru coronavirus

Niciunul dintre cele 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia testate nu este infectat cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )