Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis, vizita la Institutul National de Sanatate Publica: Nu intentionez sa revenim la starea de urgenta (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, vizita la Institutul National de Sanatate Publica: Nu intentionez sa revenim la starea de urgenta (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,face vineri, de la ora 13:30, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). Vizita are loc in contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus di. continuă pe B1

Iohannis: Nu intentionez sa revenim la starea de urgenta in aceasta etapa. Nu trebuie stare de urgenta ca sa purtam masca Evenimentele la care se aduna multa lume trebuie restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis spune din nou ca nu se impune reinstituirea starii de urgenta, pentru ca pot fi decise punctual restrictii de catre autoritatile locale in localitatile cu un numar mare de cazuri de COVID-19. El a spus ca vor exista discutii despre obligativitatea purtarii mastii, recomandandu-le romanilor sa poarte masca peste tot, atunci cand ies din casa. seful statului a mai spus ca ar trebui restrictionate evenimentele la care se aduna multa lume, precum nunti si botezuri.

Klaus Iohannis, in vizita vineri la Institutul National de Sanatate Publica

Presedintele Klaus Iohannis va vizita vineri, de la ora 13. 30 Institutul National de Sanatate Publica. Seful statului va sustine o declaratie de presa, la finalul evenimentului, transmite Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS: E posibil ca nuntile si botezurile sa fie restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut, astazi, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). La final, presedintele a sustinut o declaratie de presa.

Klaus Iohannis: E posibil ca evenimentele de tip nunti, botezuri sa fie restrictionate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa o vizita la Institutul National de Sanatate Publica, faptul ca este posibil ca evenimente de tipul nuntilor, botezurilor si serbarilor sa fie.

Coronavirus |Klaus Iohannis: inchiderea scolilor nu trebuie exagerata. Copiii sunt in siguranta in scoli (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP),ca inchiderea scolilor in contextul cresterii numarului de cazuri de Covid-19 nu trebuie.

Klaus Iohannis: Recomand sa purtati masca oricand iesiti din casa. Nu se revine la starea de urgenta. Nuntile, botezurile, posibil restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP) la finalul careia a facut o declaratie de presa. Acesta a subliniat ca oamenii nu trebuie sa intre in panica si a recomandat purtatul mastii de protectie tot timpul la iesirea din casa. De asemenea, seful Statului a afirmat ca nu se va reveni la starea de urgenta, si nu exclude posibilitatea ca evenimentele cu multi oameni sa fie restrictionate.

Klaus Iohannis: in aceasta etapa, nu intentionez sa reintroduc starea de urgenta!

Presedintele Klaus Iohannis respinge ideea revenirii la starea de urgenta. in aceasta etapa, nu intentionez sa reintroduc starea de urgenta, a precizat seful statului, dupa discutia avuta cu specialistii de la Institutul National de Sanatate Publica.

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Klaus Iohannis: Din discutia de la INSP nu a rezultat nevoia amanarii alegerilor parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca din discutia pe care a avut-o la Institutul National de Sanatate Publica nu a rezultat ca e nevoie de o amanare a alegerilor parlamentare. Klaus.

KLAUS IOHANNIS: Nu intentionez sa am initiativa si sa redau serviciilor atributii in cadrul urmaririlor penale sau proceselor penale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca nu doreste sa acorde serviciilor de informatii atributii in cadrul urmaririlor penale sau proceselor penale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )