Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis, la Salonul Auto de la Bucuresti: Presedintele a testat o masina hibrid

B1 B1,
Klaus Iohannis, la Salonul Auto de la Bucuresti: Presedintele a testat o masina hibrid

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat miercuri Salonul International de Automobile Bucuresti - SIAB 2018 ce se desfasoara la Romexpo pana pe 1 aprilie. Cu aceasta ocazie, seful statului s-a urcat si. continuă pe B1

Klaus Iohannis, la Salonul Auto de la Bucuresti: Presedintele a testat o masina hibrid (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat miercuri Salonul International de Automobile Bucuresti - SIAB 2018 ce se desfasoara la Romexpo pana pe 1 aprilie. Cu aceasta ocazie, seful statului s-a urcat si.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului PSD: E o mare SUPARARE a mea

Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa-i atace pe guvernanti. Aflat la Salonul Auto de la Bucuresti, presedintele a declarat ca e suparat ca infrastructura rutiera stagneaza in ultima.

Klaus Iohannis, despre revocarea sefei DNA: Nu am discutat cu Kovesi, nici nu cred ca e nevoie

Klaus Iohannis nu se grabeste cu decizia privind cererea de revocare a sefei DNA. intrebat de jurnalistii prezenti la Salonul Auto de la Bucuresti despre acest subiect, seful statul a pastrat data anuntata.

Klaus Iohannis: Vizita la Salonul International de Automobile Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis va vizita miercuri Salonul International de Automobile Bucuresti - SIAB .

Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce pana la Sibiu in fiecare weekend il costa zece ore de drum. Oare ce face el in timpul asta in masina? Trebuie sa fie o atmosfera apasatoare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile pe care presedintele Klaus Iohannis le face la Sibiu in fiecare sfarsit de saptamana. La ce tara.

Presedintele Klaus Iohannis, la bilantul Serviciul Roman de Informatii - surse

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la bilantul Serviciul Roman de Informatii. Prezentarea raportului va fi facuta de directorul SRI, Eduard Hellvig, in spatele usilor inchise. Stire in curs.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Putin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante, dupa tragedia din weekend care a indoliat Rusia. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis un mesaj Presedintelui.

Traian Basescu: Klaus Iohannis va fi sustinut de PSD pentru sefia Consiliului European

Informatia conform careia presedintele Klaus Iohannis ar fi favorit sa preia functia de presedinte al Consiliului European incepand din 2019 si astfel nu va mai candida pentru un nou mandat de sef al statului.

Klaus Iohannis, despre revocarea sefei DNA: Nu am avut nicio discutie cu Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri seara, ca nu a avut nicio discutie cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu am avut o discutie, nici nu cred ca este neaparat nevoie sa am o discutie personala.

Klaus Iohannis nu vrea referendum pentru redefinirea familiei: Luna mai e o luna frumoasa, nu stiu daca si pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis nu se arata dornic privind organizarea referendumului pentru redefinerea articolului din Constitutiei in care sa se specifice ca familia sa fie formata doar din barbat si.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )