Libnet.ro
UNICEF

15:46

Klaus Iohannis: Scaderea numarului de cazuri nu este o insurubare la date, nu este o intamplare!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Scaderea numarului de cazuri nu este o insurubare la date, nu este o intamplare!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca scaderea numarului de cazuri de coronavirus nu este doar o insurubare la date, ci o realitate din Europa. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, laude pentru medici: Este impresionant modul in care s-au pus in slujba luptei contra pandemiei

Presedintele Klaus Iohannnis a declarat, marti la ceremonia de decorare a unor personalitati civile din domeniul medical care au contribuit la gestionarea epidemiei de COVID-19, cu prilejul Zilei Nationale, ca este impresionant cum au luptat medicii contra pandemiei de coronavirus, indiferent daca munca lor a fost in tara sau in afara granitelor.

Klaus Iohannis contrazice afirmatia Avocatului Poporului: Elevii merg la scoala atunci cand pot face acest lucru in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis declara ca nu este de acord cu afirmatia Avocatului Poporului care sustine ca elevii pierd doi ani de educatie din cauza ca nu fac scoala fata in fata.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa fie redeschise pietele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca pe fondul scaderii numarului zilnic de infectari cu COVID-19 si in urma consultarilor cu specialistii, a luat decizia de a redeschide pietele, la sfarsitul saptamanii curente.

Klaus Iohannis a decorat cadre medicale din linia intai a luptei cu COVID-19: Onorati vocatia de medic indiferent cat de periculos este mediul de lucru. Dragostea dumnevoastra pentru semeni ne inspira si ne responsabilizeaza

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti seara, la Palatul Cotroceni mai multe cadre medicale care se afla in prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Raed Arafat cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe secretarul de stat si medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler. Acest Ordin este.

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )