Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis, schimbare de plan pentru puterea totala

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, schimbare de plan pentru puterea totala

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat planul in ultimul moment. Era asteptat sa inaugureze un teren de golf. in plin scandal privind cererea de demisie a premierului, seful statului si-a facut alte. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu premierul si ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Luni, Iohannis a afirmat ca va incerca o mediere.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PSD: Eu sunt presedintele Republicii si eu raspund de politica externa

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce mai multe persoane din spatiul public l-au acuzat pe presedinte de anisemitism. Sa fiu eu acuzat de antisemitist este deplasat, caraghios. Eu am fost laudat s.

Vizita n Israel: Viorica Dancila i-a transmis presedintelui israelian ca a propus un ambasador al Romniei, nsa decizia depinde de Klaus Iohannis/ Liviu Dragnea a vorbit despre accelerarea consultarilor interne pentru mutarea ambasadei la Ierusalim

Seful PSD Liviu Dragnea, aflat in vizita oficiala din Israel in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a vorbit cu presedintele israelian Reuven Rivlin despre accelerarea consultarilor interne cu privire la relocarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Presedintele israelian a salutat aceasta decizie, mai arata Guvernul. La randul sau, Viorica Dancila i-a transmis lui Rivlin ca a propus un ambasador al Romaniei in Israel, insa decizia de numire apartine lui Klaus Iohannis. Propunerea ar fi Monica Gheorghita, in prezent secretar de stat in Ministerul de Externe, potrivit unor informatii din presa.

Reactie oficiala a Asociatiei Europene a Evreilor, dupa gafa lui Klaus Iohannis: Limbaj cu subtilitati sinistre

Presedintele Asociatiei Europene a Evreilor, Rabinul Menachem Margolin, si-a exprimat ingrijorarea fata de remarcile facute de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis Klaus Iohannis a declarat ieri, 26 martie,.

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala. Seful statului a mai afirmat ca vineri o va intreba pe Viorica Dancila in ce calitate a plecat in Israel, fara sa sufle o vorba si sa ii dea macar un telefon, din politete.

Presedintele Klaus Iohannis a cerut BNR sa nu se mai certe cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut guvernatorului BNR sa incerce sa coopereze cu Guvernul astfel incat cele doua institutii sa nu aiba abordari diferite in privinta politicilor economice. Va fi de.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Presedinteles-a deplasat pe doua roti la serviciu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala , Vila Lac 2, la Cotroceni. Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul.

Cat costa bicicleta cu care se plimba Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a tras atentia opiniei publice dupa ce luni s-a plimbat prin Bucuresti pe bicicleta, iar apoi s-a oprit pentru a face mai multe declaratii presei. Bicicleta cu care presedintele se.

Klaus Iohannis i-a iNFURIAT pe EVREII din Europa: Limbaj sinistru. Declanseaza semnale de alarma

Presedintele Asociatiei Europene a Evreilor, Rabinul Menachem Margolin,s-a sesizat, vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a facut aluzie la anumite intelegeri secrete dintre Liviu Dragnea si.

Viorica Dancila incalca legea si refuza sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis

Intalnirea intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila care urma sa aiba loc vineri, la ora 11. 00, a fost anulata, dupa ce premierul a refuzat sa mearga la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )