Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis, schimbare radicala de discurs pe tema COVID. De la o simpla raceala la avem prea multe decese zilnic

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, schimbare radicala de discurs pe tema COVID. De la o simpla raceala la avem prea multe decese zilnic

Evolutia pandemiei de COVID-19 de la noi din tara a facut ca presedintele Klaus Iohannis sa-si schimbe radical discursul din februarie si pana in prezent. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, sedinta de lucru cu premierul Citu la Cotroceni privind gestionarea crizei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis, va avea miercuri, incepand cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19. Vor participa la discutii Prim-ministrul Romaniei, Florin.

Presedintele Iohannis, un nou sprijin pentru Republica Moldova: Romania va furniza 200.000 de doze de vaccin COVID

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, la Chisinau, ca Romania va sprijini vaccinarea anti-COVID a cetatenilor din Republica Moldova, prin furnizarea a pana la 200. 000 de doze de vaccin.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va furniza Moldovei pana la 200.000 doze vaccin anti-Covid Maia Sandu: Ma bucur foarte mult sa va gazduiesc aici, la Chisinau, dupa multi ani de inghet Ati fost alaturi de noi si la bine, si la greu

Romania va furniza Republicii Moldova pana la 200. 000 de doze de vaccin anti-Covid-19 si va trimite la Chisinau, in etapa imediat urmatoare, o echipa de experti romani care sa ajute autoritatile moldovene in acest proces, a declarat marti Klaus Iohannis, intr-o declaratie comuna de presa cu noul presedinte al Moldovei, pro-europeana Maia Sandu.

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita presedintelui in R. Moldova

George Simion, a criticat modul in care a avut loc vizita oficiala a presedintelui Romaniei la Chisinau. Potrivit acestuia, vizita lui Klaus Iohannis a fost una modesta, iar seful statului ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate. George Simion, atac dur la Klaus Iohannis intr-un live pe pagina sa personala de socializare, .

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

George Simion: Din pacate, vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau a fost una modesta

Copresedintele AUR, George Simion, a criticat felul in care a avut loc vizita oficiala la Chisinau a presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit lui, vizita lui Iohannis a fost una modesta, iar liderul de la Cotroceni ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate.

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru Klaus Iohannis

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat profilul astrologic pentru liderii politici ai Romaniei, Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Dan Barna, Vasile Citu respectiv Anca Dragu, prima femeie presedinte al Senatului Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis la Chisinau: Felicitari, ajutoare, avertismente, asteptari

Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Chisinau - prima de la preluarea mandatului in Republica Moldova si prima vizita oficiala dupa preluarea mandatului de presedinte de catre doamna Maia Sandu a avut in program exclusiv intalnirea, felicitarea si discutiile tete a tete si in cadrul delegatilor plus declaratiile de presa, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Val de pensionari in magistratura. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 30 decembrie a. c. , mai multe decrete care vizeaza eliberarea din functie a mai multor magistrati ca urmare a pensionarii: Decret privind.

Ion Cristoiu: Marele invins din politica in 2020 este Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, intr-un articol pe blogul sau, motivele pentru care Klaus Iohannis merita titlul de Marele invins al anului 2020 in politica romaneasca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )