Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis: Sunt sanse bune ca economia romaneasca sa-si revina. Am gasit solutii de revigorare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Sunt sanse bune ca economia romaneasca sa-si revina. Am gasit solutii de revigorare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca a avut discutii cu premierul Orban, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu ministrul Finantelor, Florin Citu, si au gasit cele mai bune solutii pentru revigorarea economiei Romaniei. continuă pe Antena3

VIDEO Klaus Iohannis: Avem sanse bune ca economia sa isi revina si sa iesim destul de repede din situatia total neplacuta in care ne gasim

Presedintele Klaus Iohannis este optimist in privinta evolutiei economice, afirmand vineri, dupa o sedinta cu Ludovic Orban si Mugur Isarescu, ca au fost identificate solutii pentru problemele actuale si avem sanse bune sa iesim destul de repede din situatia total neplacuta in care ne gasim.

KLAUS IOHANNIS, DUPA DECIZIILE CCR: PSD a infestat cu persoane obediente cele mai importante institutii ale statului

Curtea Constitutionala a fost acuzata, indirect, ieri, de presedintele Klaus Iohannis ca ar face jocurile social-democratilor, dupa ce institutia condusa de Valer Dorneanu a stabilit ca amenzile aplicate in timpul starii de urgenta pentru contraventiile prevazute in ordonantele militare sunt neconstitutionale.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa cel mai nou atac al sefului statului

Serban Nicolae a afirmat, joi, la Antena 3, dupa declaratia de presa a lui Klaus Iohannis, ca discursurile sefului statului sunt din ce in ce mai absurde, mai incoerente si mai irationale.

Klaus Iohannis, aspru criticat de nemti: Iesirea lui Iohannis este fara precedent in Romania postcomunista

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este aspru criticat de nemti pentru comportamentul din ultima perioada prin care incita comunitatea maghiara din Romania.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE RELANSAREA ECONOMICA: Vorbim de un proiect de reconstructie a Romaniei

Redeschiderea activitatii in domeniul HORECA se va realiza gradual, dupa 14 mai, cu respectarea masurilor de protectie sanitara, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu reprezentantii mediului de afaceri din tara noastra.

KLAUS IOHANNIS: CCR are obligatia de a revizui nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca CCR are obligatia de a revizui de indata nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO, afirmand ca CCR a decis revocarea din functie a lui Kovesi la propunerea unui ministru al Justitiei de trista amintire. Presedintele a apreciat ca este necesara o reforma la nivelul CCR si a lansat un nou atac la adresa PSD.

Klaus Iohannis: Vom avea un deficit bugetar mai mare si acesta trebuie finantat

Klaus Iohannis a declarat ca este clar ca deficitul bugetar al Romaniei va fi mai mare decat cel planificat si acesta va trebui finantat.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la 14.20

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine vineri, 8 mai, ora 14:20, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa.

Klaus Iohannis, sedinta cu Mugur Isarescu, Ludovic Orban si Florin Citu. Despre ce vor discuta

Presedintele Klaus Iohannis va avea de la ora 12:00 o intalnire oficiala, la Palatul Cotroceni, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Centrale, premierul Ludovic Orban si Florin Citu, ministrul Finantelor.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Ataca institutii fundemantale ale statului, precum Parlamentul si CCR. Slabeste democratia si netezeste drumul catre un trecut pe care ni-l doream uitat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit joi seara cu o replica pentruu presedintele Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrati ca fac tot posibilul ca efortul de reconstructie a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )