Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 18:00

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine joi, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele, declaratii la ora 18:00

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele va sustine, peste doar doua ore, o declaratie de presa.

Klaus Iohannis urmeaza sa sustina o declaratie de presa

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a sustinut bilantul primului sau mandat la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele a declarat: Am cerut permanent politici responsabile, echilibre sanatoase, prudenta bugetara, investitii. Am actionat pentru stoparea derapajelor. Am avut un intens dialog cu mediul de afaceri. Am promovat in special educatia pentru sanatate si preventia. Ca mediator, mi-am propus si cred ca am reusit sa cream la Cotroceni cadrul de dezbatere privind sistemul sanitar --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis si-a facut bilantul: Au fost provocari majore. S-a incercat acapararea statului roman de forte nedemocratice

Presedintele Klaus Iohannis sustine astazi, de la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, in care face bilantul primilor cinci ani de mandat.

Klaus Iohannis, in vizita la un centru pentru copii orfani: Presedintele sustine inlocuirea orfelinatelor si a institutiilor de plasament cu case de tip familial (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat, miercuri, Casa de tip familial Sf. Stefan, din sectorul 1 al Capitalei. Centrul ofera gazduire si asigura copiilor accesul, pe o perioada.

Klaus Iohannis a facut bilantul primului mandat: Cel mai mare castig, mentinerea cursului democratic si proeuropean al Romaniei. OUG 13 nu a intrat in vigoare, amnistia si gratierea - prioritati zero pentru PSD - nu au fost obtinute (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, joi, bilantul primului sau mandat de sef al statului. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannia a subliniat ca ultimii cinci ani au adus.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Adrian Zuckerman isi va prelua, oficial, marti, mandatul de ambasador al SUA la Bucuresti. Diplomatul va fi primit marti, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis, pentru prezentarea.

PENSII SPECIALE. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca la un moment dat pensiile speciale, cu exceptia celor pentru magistrati si militari, trebuie eliminate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )