Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis in Croatia: Lupta anticoruptie se desfasoara din plin, suntem intr-o faza fierbinte

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis in Croatia: Lupta anticoruptie se desfasoara din plin, suntem intr-o faza fierbinte

Presedintele Iohannis a declarat, luni, la Zagreb, ca spera ca rezultatele luptei anticoruptie sa influenteze pozitiv aderarea la Spatiul Schengen, el mentionand totodata ca suntem intr-o faza fierbinte, de care vom trece cu bine si aratand, referitor la cazul premierului, ca speta este trista, potrivit Mediafax. Klaus Iohannis a sustinut, la Zagreb, o conferinta de presa comuna cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, dupa convorbirile avute cu aceasta. Cei doi sefi de stat au fost intrebati, in contextul in care ambele tari sunt membre ale UE si doresc sa acceada in spatiul Schengen, daca lupta impotriva coruptiei afecteaza acest efort al celor doua tari. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca.

GALERIE FOTO. Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Croatia

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, care efectueaza o vizita de doua zile in Croatia, a declarat, luni, la Zagreb, ca Romania se afla in aceste momente intr-o ampla lupta anticoruptie, ca suntem intr-o faza fierbinte, si ca spera ca rezultatele luptei anticoruptie sa influenteze pozitiv aderarea la Spatiul Schengen.

Monica Iacob Ridzi asteapta sa fie gratiata de presedintele Klaus Iohannis

Monica Iacob Ridzi spera sa obtina gratierea de la presedintele Klaus Iohannis si sa iasa din inchisoare. Fostul ministru al Tineretului se simte tot mai rau dupa gratii iar starea sa de sanatate se.

Klaus Iohannis lauda, la Zagreb, lupta anticoruptie: Suntem intr-o faza fierbinte

Presedintele Iohannis a declarat, luni, la Zagreb, ca Romania se afla intr-o faza fierbinte in ceea ce priveste lupta anticoruptie si spera ca rezultatul va influenta in sens pozitiv aderarea la Schengen.

Klaus Iohannis vrea accelerarea activitatii procurorilor DNA

Klaus Iohannis a dat iarasi un interviu pentru presa straina, de data aceasta pentru o televiziune din Croatia. A laudat actiunile DNA care ne vor ajuta sa intram in Schengen, a spus ca sustine lupta.

Klaus Iohannis face luni si marti o vizita oficiala in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, informeaza Administratoia Prezidentiala. In cursul celor doua zile, seful statului va avea intrevederi cu omologul croat Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Klaus Iohannis incepe, luni, o vizita de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia, potrivit programului postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. in cursul vizitei de doua zile, seful statului va avea.

Klaus Iohannis efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia

Klaus Iohannis va efectua, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Klaus Iohannis: Este prima vizita a unui sef de stat din Romania care se face in Croatia, dupa aderarea ei la Uniunea Europeana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unei conferinte de prese sustinute de pe aeroportul Henri Coanda, ca va efectua o vizita in Republica Croatia, la Zagreb, unde va purta discutiii cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )