Libnet.ro
UNICEF

17:45

Retrospectiva 2018: Klaus Iohannis, la al patrulea an de mandat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Retrospectiva 2018: Klaus Iohannis, la al patrulea an de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in acest an ca va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale care vor avea loc anul viitor. Cum a aratat anul pentru presedinte si care au fost cele mai importante decizii luate de acesta?. continuă pe Wall-Street Ro

Ipoteza-soc in cazul lui Klaus Iohannis. Ce plan are presedintele

Dupa actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultima vreme, liderii PSD cred ca seful statului isi doreste cu ardoare suspendarea pentru a-si putea ataca coalitia de guvernare fara a fi limitat de.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Anului Nou, in care indeamna romanii sa valorifice oportunitatea detinerii presedintiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019 pentru a dovedi ca Romania este implicata, cu seriozitate,.

Final de an in coada de peste. Klaus Iohannis blocheaza Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis blocheaza Guvernul Dancila pana in ultima zi a anului. Au trecut noua zile de cand CCR l-a obligat pe seful statului sa ia o decizie in privinta cererilor de numire in.

Retrospectiva: 2018, anul al doilea al luptei mpotriva statului de drept

Agenda publica a anului 2018 a fost dominata, la fel ca in anul precedent, de modificarile aduse legilor justitiei si codurilor penale, care au generat un permanent conflict intre coalitia PSD-ALDE si presedintele Klaus Iohannis, cu arbitru Curtea Constitutionala, noi proteste in strada si avertismente dure ale institutiilor europene cu privire la incalcarea statului de drept, a slabirii independentei justitiei si pasi inapoi in lupta impotriva coruptiei. Anul 2018 a mai insemnat revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi si declansarea de catre ministrul Justitiei a procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Un alt eveniment major a fost condamnarea la inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu primita de liderul PSD, Liviu Dragnea. Dupa sentinta data in prima instanta, lucrurile au inceput sa se precipite astfel incat 2018 se incheie cu iminenta unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie?

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ca a semnat un decret prin care ii prelungeste mandatul generalului Nicolae Ciuca la conducerea Statului.

Sedinta CSAT. Presedintele Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul actualului sef de Stat Major, Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a respins in cadrul sedintei CSAT propunerile ministrului apararii, Gabriel Les, la sefia Statului General Major al Armatei si ca a prelungit mandatul generalului Nicolae Ciuca. Potrivit Digi 24 , Dumitru.

Klaus Iohannis: Propunerea ministrului Apararii pentru sefia Statului Major NU RESPECTA rigorile legii. Am semnat decretul prin care se prelungeste mandatul generalului Ciuca (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri, la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ca a respins propunerea ca generalul Dumitru Scarlat sa devina sef al Statului Major al Armatei,.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT: Sedinta CSAT pentru ocuparea unor posturi in conducerea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru astazi, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis refuza sa isi indeplineasca obligatiile constitutionale. Sugestia unui avocat

Avocatul Toni Neacsu sugereaza ca presedintele Klaus Iohannis ar putea fi inlocuit temporar cu un presedinte interimar, deoarece refuza sa isi indeplineasca obligatiile constitutionale si da exemplul.

Klaus Iohannis, ingenuncheat in 2018: Cine l-a rapus

2018 nu a fost tocmai un an bun pentru presedintele Klaus Iohannis. Cel mai rasunator esec al presedintelui a fost protejarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Propusa pentru revocare de la sefia.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )