Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Voi fi foarte ferm, ca sa nu spun intransigent cu Guvernul! Eu nu vreau sa mai promitem lucruri, eu vreau sa le facem!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Voi fi foarte ferm, ca sa nu spun intransigent cu Guvernul! Eu nu vreau sa mai promitem lucruri, eu vreau sa le facem!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la dezbaterea de la BCU, ca va fi foarte ferm cu guvernul pe tema constructiei de drumuri si autostrazi. Fac cam patru ore cu masina pana la Sibiu. Eu sunt ferm. continuă pe Antena3

Dezbatere Klaus Iohannis, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 20:45 Dupa 30 de ani de tranzitie si dispute profunde intre diferitele partide, e cazul sa ajungem in situatia in care un presedinte care stie ce e de facut si un guvern sa se apuce de treaba. Eu voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discutii trebuie sa produca rezultate. Nu avem timp .

Iohannis, despre investitiile in infrastructura: Voi fi foarte ferm, nu avem timp sa ne pierdem in discutii de complezenta intre presedinte si guvern. E nevoie de rezultate practice (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca, daca va fi ales pentru un nou mandat la Controceni, nu se va pierde in discutii de complezenta cu Guvernul PNL, ci va fi chiar intransigent, va avea convorbiri aplicate despre.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de o resetare a Romaniei. Ce isi propune daca va mai castiga un nou mandat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca impreuna cu Guvernul PNL isi propune cresterea salariilor si pensiilor. Noi, si eu si actualul Guvern, ne dorim pentru romani sa ajungem in situatia, si vom.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Presedintele si Guvernul, discutii despre digitalizarea Romaniei. Klaus Iohannis: in marile sisteme publice am ramas foarte mult in urma. Vom face pasi importanti in aceasta zona (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit, marti, la BCU, ca a purtat discutii cu Guvernul Orban pe tema digitalizarii, in conditiile in care marile sisteme publice din Romania au ramas foarte mult in.

Klaus Iohannis: PSD a aruncat Romania in haos pentru a salva niste penali. M-am opus ferm si am avut succes Ce masuri a enumerat presedintele din primii 5 ani petrecuti la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie politica, in deschiderea evenimentului electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, la care a invitat politologi, jurnalisti si.

Klaus Iohannis, despre ce va face diferit intr-un al doilea mandat: Voi comunica mai mult

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti seara, la dezbaterea de la BCU, despre regretele sau lucrurile pe care le-ar face altfel. Un singur lucru a parut sa-l regrete puternic: ca a vorbit prea putin. Un.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

Posibil ca Exxon sa nu se retraga din Romania, aceste mega-companii spun ce cred ele ca e bine sa spuna E posibil sa se schimbe decizia- Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in cadrul dezbaterii de marti ca este posibil ca americanii de la ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la licentele de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra. Posibil ca Exxon sa nu se retraga, aceste mega-companii spun ce cred ele ca e bine sa spuna, e posibil sa se schimbe decizia si sa nu se retraga, a spus Iohannis.

Cum se descurca elevul Klaus Iohannis in perioada liceului. A fost intotdeauna printre cei mai buni din clasa

Presedintele Klaus Iohannis a absolvit scoala generala din Sibiu, sectia de germana, dupa care a intrat la actualul Colegiu National Samuel von Brukenthal, una dintre scolile de elita ale orasului. Directorul scolii dar si numerosi fosti colegi au doar cuvinte de lauda la adresa lui Iohannis, despre care spun ca a trecut fara niciun fel de probleme toate ciclurile educationale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )