Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohnnis il decoreaza pe soldatul roman ucis in Afganistan: Le suntem recunoscatori militarilor nostri din teatrele de operatii care, cu pretul vietii, isi fac datoria (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohnnis il decoreaza pe soldatul roman ucis in Afganistan: Le suntem recunoscatori militarilor nostri din teatrele de operatii care, cu pretul vietii, isi fac datoria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca il va decora pe militarul roman ucis in atacul terorist de la Kabul cu Ordinul National Steaua Romaniei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatu. continuă pe B1

Klaus Iohannis anunta ca il decoreaza pe diplomatul roman ucis in atentatul terorist din Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni ca il va decora post-mortem pe diplomatul ropman care a fost ucis in atentatul terorist din capitala.

Diplomat roman ucis in Afganistan. Presedintele Iohannis transmite condoleante familiei indoliate si condamna atacul terorist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de condoleante familiei reprezentantului misiunii diplomatice a Romaniei decedat in urma atacului terorist comis la Kabul, in Afganistan, si in care a fost.

Diplomat roman ucis in Afganistan. Ce mesaj transmite premierul Viorica Dancila

Un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost grav ranit in urma atacului terorist care a avut loc in noaptea de luni spre marti, la Kabul, in Afganistan, informeaza.

Militar roman, ucis in Afghanistan. Klaus Iohannis, mesaj le transmite condoleante familiei

Klaus Iohannis a transmis condoleante familiei soldatului roman ucis in atentatul de joi din Kabul, .

Presedintele Romaniei, mesaj in memoria militarului roman ucis joi la Kabul. Klaus Iohannis: Transmit condoleante familiei indoliate si le sunt alaturi in aceste momente dureroase

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, un mesaj de condoleante, in urma atacului terorist comis la Kabul, Afganistan, soldat cu decesul unui militar roman. imi exprim intreaga.

Iohannis, reactie dupa ce un alt roman a murit in Afganistan in urma unui atac terorist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleantele sale familiei militarului roman ucis joi dimineata la Kabul, intr-un atac terorist cu masina-capcana.

VIDEO inca un mort in Afganistan. Un militar roman, ucis in atentatul sinucigas de azi de la Kabul

Un militar roman a murit la Kabul in urma atacului sinucigas de azi dimineata din cartierul rezidential din capitala Afganistanului. Atentatul are loc la doar trei zile de la atacul in care un diplomat roman si-a pierdut viata si altul a fost ranit grav, tot la Kabul. in acest al doilea atac cel putin 10 oameni si-au pierdut viata.

MApN: S-A AFLAT cine este militarul roman ucis, joi, in explozia de la KABUL (FOTO)

Militarul roman care si-a pierdut viata joi in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, a transmis.

Ministrul Apararii, despre cazul militarului roman ucis in Kabul: Informatiile detinute pana in prezent sunt destul de grave

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat ca un militar roman a fost ucis joi la Kabul in timp ce se afla intr-o misiune de patrulare. Potrivit acestuia, decesul a survenit in urma unei.

Militar roman, ucis in explozia de joi dimineata din Kabul. Masina-capcana atacase Ambasada SUA si sediul NATO Vezi VIDEO cu momentul atacului

Un militar roman a murit, joi, in atacul din Kabul, capitala Afganistanului, care a avut loc in apropiere de Ambasada SUA si sediul NATO, spun surse oficiale. MApN a anuntat ca, in timpul tragicului incident,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )