Libnet.ro
UNICEF

23:00

Militar roman, ucis in Afghanistan. Klaus Iohannis, mesaj le transmite condoleante familiei

România Liberă România Liberă,
Militar roman, ucis in Afghanistan. Klaus Iohannis, mesaj le transmite condoleante familiei

Klaus Iohannis a transmis condoleante familiei soldatului roman ucis in atentatul de joi din Kabul, . continuă pe România Liberă

Diplomat roman ucis in Afganistan. Ce mesaj transmite premierul Viorica Dancila

Un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost grav ranit in urma atacului terorist care a avut loc in noaptea de luni spre marti, la Kabul, in Afganistan, informeaza.

VIDEO inca un mort in Afganistan. Un militar roman, ucis in atentatul sinucigas de azi de la Kabul

Un militar roman a murit la Kabul in urma atacului sinucigas de azi dimineata din cartierul rezidential din capitala Afganistanului. Atentatul are loc la doar trei zile de la atacul in care un diplomat roman si-a pierdut viata si altul a fost ranit grav, tot la Kabul. in acest al doilea atac cel putin 10 oameni si-au pierdut viata.

Militar roman, ucis in explozia de joi dimineata din Kabul. Masina-capcana atacase Ambasada SUA si sediul NATO Vezi VIDEO cu momentul atacului

Un militar roman a murit, joi, in atacul din Kabul, capitala Afganistanului, care a avut loc in apropiere de Ambasada SUA si sediul NATO, spun surse oficiale. MApN a anuntat ca, in timpul tragicului incident,.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru PSD: Asa arata o guvernare esuata

Klaus Iohannis a transmis un mesaj dur pentru cei din Guvern, reprosandu-leca nu si-au asumat responsabilitatea pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante. in continuare, ma refer la un.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

Diplomat roman ucis in Afganistan. Presedintele Iohannis transmite condoleante familiei indoliate si condamna atacul terorist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de condoleante familiei reprezentantului misiunii diplomatice a Romaniei decedat in urma atacului terorist comis la Kabul, in Afganistan, si in care a fost.

Presedintele Romaniei, mesaj in memoria militarului roman ucis joi la Kabul. Klaus Iohannis: Transmit condoleante familiei indoliate si le sunt alaturi in aceste momente dureroase

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, un mesaj de condoleante, in urma atacului terorist comis la Kabul, Afganistan, soldat cu decesul unui militar roman. imi exprim intreaga.

Klaus Iohannis transmite condoleante familiei militarului roman mort in Afganistan: Le sunt alaturi in aceste momente dureroare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis joi, un mesaj de condoleante, in urma atacului terorist comis la Kabul, Afganistan, soldat cu decesul unui militar roman. imi exprim intreaga compasiune.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii la ora 18:00, la Palatul Cotroceni. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan. Decesul a survenit in urma unei.

Klaus Iohannis: Criza in care ne aflam e generata de PSD - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan. Decesul a survenit in urma unei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )