Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lacrimi pentru Rona Hartner! Din pacate a plecat LA CERURI! Vestile NEGRE se tin lant in Vinerea Mare...

B1 B1,
Lacrimi pentru Rona Hartner! Din pacate a plecat LA CERURI! Vestile NEGRE se tin lant in Vinerea Mare...

Rona Hartner trece prin moment cumplite. Vedeta a inceput deja sedintele de chimioterapie si considera ca aceasta incercare este ca un dar de la Dumnezeu, relateaza Stirescu. continuă pe B1

TRAGEDIE in showbiz! RONA HARTNER E GATA! Au aprins lumanarea dupa cea de-a doua OPERATIE!

La nici doua luni de cand a fost supusa unei operatii chirurgicale in timpul careia i-a fost indepartata o tumora de pe colon, Rona Hartner a fost operata de urgenta din nou.

Rona Hartner s-a filmat in timpul primei sedinte de chimioterapie: cum se simte vedeta si ce le-a transmis fanilor VIDEO

Aflata intr-un spital privat din Franta, actrita si cantareata Rona Hartner 45 de ani) s-a filmat in timpul primei sedinte de chimioterapie si le-a transmis fanilor cum se simte.

SOC la ANTENA 1! Din pacate, Dani Otil ... ACCIDENTUL a fost CUMPLIT!

Dani Otil, indragitul prezentator de la Antena 1,si-a uimit fanii virtuali cu ultima poza pe care a publicat-o pe Instagram.

DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

Din pacate, marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala in urma cu ceva timp.

S-A SFARSIT... Din pacate, e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in LACRIMI...

Viorel Lis s-a confruntat in ultima perioada cu grave probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral.

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput terapia...

Reactie inedita a Andreei Marin, dupa ce Stefan Banica Jr. a anuntat in decembrie anul trecut, chiar pe scena unui concert, ca va deveni tatic pentru a treia oara.

ANUNT CUMPLIT despre CATALIN BOTEZATU! Din pacate, DA, e adevarat! O sa-si mai revina fanii?

Catalin Botezatu se confrunta cu mai multe probleme de sanatate. Creatorul de moda s-a internat recent intr-o clinica din Turcia unde a fost supus unei interventii medicale, pe inima, prin intermediul careia.

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista s-a stins, duminica, din cauza unor complicatii cardiace.

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica are probleme financiare! Firma artistului are mari datorii la stat: Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic avea in 2017 datorii de 1.

Bietul Florin Piersic! DESPARTIRE SOC pe scena TEATRULUI ROMANESC! Din pacate, INFORMATIA a fost CONFIRMATA

Florin Piersic este unuldintre cei mai indragiti actori din Romania! Rolurile interpretate de el au ramas in memoria tuturor romanilor. A jucat in multe filme celebre, dar si piese de teatru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )