Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lady Gaga o critica din nou pe Madonna

România Liberă România Liberă,
Lady Gaga o critica din nou pe Madonna

Cantareata Lady Gaga a criticat-o din nou pe cantareata Madonna deoarece nu ajuta tinerii artisti, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Casa Mamei Monstru! Iata cum arata vila de 24 milioane $ a lui Lady Gaga!

Se pare ca Lady Gaga s-a hotarat si se stabileste in California. Cantareata a renuntat sa mai locuiasca in apartamente inchiriate sau in hoteluri si tocmai si-a cumparat o vila la Malibu, cu vedere la Ocean. Proprietatea a avut un pret piperat, Gaga platind nu mai putin de 24 de milioane de dolari.

UPDATE. DNA cere din nou arestarea lui Viorel Hrebenciuc

UPDATE 12:50 - Directia Nationala Anticoruptie cere, din nou, arestarea lui Viorel Hrebenciuc, in al treilea dosar in care este acuzat de trafic de influenta. Corespondentul Antena 3, Ana Maria Roman,.

Pilotii de la compania aeriana Lufthansa sunt din nou in greva

Compania aeriana Lufthansa este din nou in greva. Timp de doua zile, luni si marti, 1. 450 de zboruri sunt anulate, in special cele operate in Europa, au anuntat reprezentantii companiei. Aceasta este cea de-a.

Kim Jong-un a iesit din nou in public, dar cu un baston [VIDEO]

Kim Jong-un, liderul nord-coreean, care a lipsit aproape sase saptamani din viata publica, a aparut in aceasta saptamana din nou, insa mergand cu ajutorul unui baston, relateaza AFP.

VIDEO Kim Jong-un apare din nou in public, sprijinindu-se intr-un baston, dar zambind

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, invizibil timp de aproape sase saptamani, a aparut din nou in aceasta saptamana, ocupand prima pagina a presei oficiale vineri, mergand cu ajutorul unui baston si aratandu-se zambitor.

Kim Jong-un, din nou in public. Foloseste un baston

Kim Jong-un, dictatorul nord-coreean a aparut din nou in public, dupa 6 saptamani de absenta, perioada in care au fost lansate numeroase zvonuri pe aceasta tema.

ANI cere din nou Parlamentului sa ii revoce pe senatorul Akos Mora si pe deputatul Stefan Stoica, declarati incompatibili de Inalta Curte, avertizand cu sanctiuni

Agentia Nationala de Integritate a cerut conducerii celor doua cmere parlamentare sa puna in aplicare deciziile definitive de incompatibilitate date de Inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul senatorului Mora Akos Daniel si a deputatului Stoica Stefan Bucur, in sensul revocarii acestora din functie. In caz contrar, ANI intentioneaza sa sanctioneze contraventional parlamentarii care au in atributii ducerea la indeplinire a sentintei judecatoresti si sa sesizeze organele de cercetare penala.

Gigi Becali, din nou in tribune la un meci de fotbal: Latifundiarul a asistat la o partida de juniori disputata de echipa lui Hagi (VIDEO)

Gigi Becali a revenit in tribune la un meci de fotbal. Pentru prima data de cand a ajuns in puscarie, latifundiarul din Pipera a luat loc in loja. Nu s-a intamplat insa la un meci al Stelei, ci la o partida.

Bayern o demoleaza pe Werder. Borussia pierde din nou si ajunge la retrogradare

Campioana Bayern Munchen a reusit scorul etapei, sambata, in etapa a 8-a din Bundesliga, in timp ce Borussia Dortmund a suferit un nou esec accentuand criticile de care are parte in ultima perioada managerul Jurgen Klopp.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )