Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trupa ONE lanseaza un nou single, Till the end of time by Play and Win

Devorator Monden Devorator Monden,
Trupa ONE lanseaza un nou single, Till the end of time by Play and Win

Criss si Vlad continua seria surprizelor pentru fanii lor! La doar o saptamana dupa ce trupa ONE si-a facut blog, oneband. ro, special pentru a tine legatura cu prietenii din toata tara, si la nici o luna de cand au anuntat ca vor pleca intr-un turneu national de amploare, Criss si Vlad revin cu un nou . continuă pe Devorator Monden

Fresh! McFly revin si lanseaza un nou single Love Is On The Radio!

Formatia rock britanica anunta, prin lansarea noului single, si revenirea in atentia publicului cu un viitor material care este asteptat sa apara pe piata in decursul anului 2014, titlul acestuia nefiind inca dezvaluit. Versiunea de studio a piesei Love Is On The Radio a fost difuzata acum o zi in cadrul unei emisiuni de la .

Fresh! The Fray revin si lanseaza un nou single Love Dont Lie!

Rockerii originari din Denver nu au stat degeaba in ultimul an! Desi in februarie 2012 si-au lansat cel de-al treilea material discografic, iata ca solistul Isaac Slade si colegii sai au lucrat de zor la un viitor album care este asteptat sa apara la inceputul anului 2014. Dovada acestui fapt este reprezentata de lansarea unui .

Fresh! Anya si Matteo lanseaza un nou single, In ochii mei!

Anya si Matteo lanseaza astazi un nou single, In ochii mei, o melodie de dragoste, ce promite sa devina rapid hit! Piesa a fost compusa de baietii de la Deepside Deejays, iar la scrierea textului a participat si Matteo. Mesajul melodiei este unul simplu, dar emotionant: Ochii transmit foarte mult: lumina, caldura, dragoste. Nu degeaba .

Fresh! Leticia lanseaza un nou single Tot eu!

Ca orice artist care se respecta, cantareata Leticia lanseaza toamna aceasta un single nou TOT EU, in ton cu anotimpul racoros si melancholic! De data aceasta mi-am dorit sa ofer publicului o melodie care nu tine cont de tendinte ci care sa ma reprezinte in totalitate. Versurile si linia melodica m-au facut sa accept .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )