Libnet.ro
UNICEF

22:31

Soc in lumea mondena: Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc RUPE TACEAREA! Fanii sunt uluiti... (FOTO)

B1 B1,
Soc in lumea mondena: Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc RUPE TACEAREA! Fanii sunt uluiti... (FOTO)

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! DA, E ADEVARAT

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

Cum arata un hamburger cu cartofi prajiti dupa 10 ani de cand au fost lasati pe o masa. FOTO si VIDEO INCREDIBIL!

Conservat sub o caseta din sticla ca si cum ar fi o mare comoara, un hamburger cu cartofi prajiti arata inca destul de bine: la 10 ani dupa momentul cumpararii sale, utilizatorii de internet pot sa.

Dupa 12 ani de casnicie, aceasta femeie a avut parte de socul vietii ei. Nu ii venea sa creada ca a impartit viata cu acest om: Sotul meu m-a lasat pentru...

O femeia a avut parte de socul vietii ei dupa 12 ani de casnicie. Nici acum nu ii vine sa creada ca a impartit viata cu acest om. E disperata si nu mai stie ce sa faca, asa ca a marturisit cu durere.

Progres sau regres? Numarul divorturilor survenite dupa 20 de ani de casnicie aproape ca s-a dublat in ultimii 30 de ani

Motivele nu sunt foarte clare, dar simptomul e confirmat statistic: numarul romanilor care inainteaza actele de divort dupa mai bine de 20 de ani de casatorie s-a dublat. in 1990, aveam putin peste 4. 000 de cupluri care depasisera pragul critic de 20 de ani de viata in comun si care voiau sa divorteze. Anul trecut, peste 8. 200 de cupluri au inaintat actele de divort dupa 20 de ani de cand si-au jurat sa-si fie alaturi la bine si la rau. E si o expresie a libertatilor de dupa Revolutie, dar unii ar putea interpreta aceasta evolutie ca o degradare a vietii de cuplu.

Valcean arestat dupa ce a agresat doi copii de 7 si 10 ani

Un barbat de 47 de ani din Ramnicu Valcea a fost arestat preventiv, acuzat fiind ca a abuzat sexual doi copii, de 7 si 10 ani. Mama celor doi copii a denuntat faptele la Politie, spunand ca barbatul ii invita frecvent in locuinta sa pe cei doi copii minori, oferindu-le rechizite scolare, scrie Mediafax.

DUPA DOI ANI DE SCADERE: Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut in T3

Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut cu 2% in ritm anual in trimestrul al treilea, pana la 366 milioane unitati, aceasta fiind prima perioada de crestere dupa doi ani de scadere, arata un raport al firmei de cercetare de piata Strategy Analytics, publicat joi, transmite AFP.

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. Ce se intamplase de fapt?

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. in tot acest timp traise de fapt o.

Larisa si Marian Dragulescu s-au impacat, dupa 11 ani. Au revenit unul in bratele altuia, dupa mai multe relatii esuate

Larisa si Marian Dargulescu si-au unit din nou destinele dupa ce au divortat in anul 2008 cu scandal. Larisa l-a acuzat atunci pe gimnast ca a agresat-o fizic, insa in ultima perioada au revenit la ganduri mai bune. Cei doi formeaza din nou un culplu dupa 11 ani de relatii esuate. Larisa si Marian Dragulescu .

Catalin Predoiu, propus la Ministerul Justitiei: De 10 ani, se duce o lupta crancena in jurul Justitiei;avem perspectiva de a ramane singura tara cu MCV

Catalin Predoiu, propus pentru Ministerul Justitiei in Guvernul Orban, a declarat miercuri, in timpul audierilor in comisiile de specialitate ale Parlamentului, ca de zece ani se duce o lupta crancena in.

Scoala din Romania unde elevii de 10 ani au colegi de banca adulti de 35-40 de ani

Scoala gimnaziala nr. 6 din Constanta este una dintre unitatile de invatamant care fac parte din programul educational A doua sansa. in clase, in banci, stau elevi de 10-12 ani, dar si trecuti de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )