Libnet.ro
UNICEF

11:31

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, a fost asamblat si au inceput primele teste

Antena3 Antena3,
Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, a fost asamblat si au inceput primele teste

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, a fost asamblat si au inceput deja primele teste, directorul proiectului Extreme-Light Infrastructure - Nuclear. continuă pe Antena3

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, a fost asamblat si a intrat in faza testelor

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, a fost asamblat si au inceput deja primele teste, a declarat pentru News. ro directorul proiectului Extreme-Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP) de la Magurele, profesorul Nicolae Zamfir, care estimeaza ca la toamna va fi obtinut primul fascicul laser.

Cel mai mare telescop optic din lume promite sa dezvaluie secretele universului

Constructia celui mai mare telescop optic din lume a inceput, iar performanta pe care acesta o va avea este impresionanta pentru oricine. Dupa ani de zile de planificare, a inceput oficial constructia celui mai mare telescop optic din lume- Extremely Large Telescope. in acest moment, a inceput constructia structurii principale si a cupolei observatorului din [].

Britanicul care a castigat cel mai bine platit job din lume a venit sa viziteze Romania. Alba Iulia este unica, este originala, este incarcata de istorie si ar trebui ca toata lumea sa vina aici

Cel mai norocos om din lume a venit sa viziteze Romania. Este vorba despre britanicul Ben Southall, cel care a obtinut cel mai bine platit job, care presupune promovarea in toata lumea a ueni insule din.

Ford Mustang este cea mai bine vanduta masina sport din lume

Am vorbit in dese randuri despre Ford Mustang si despre toate performantele de care se face capabil acest bolid. Desi poate ca nu este un lucru surprinzator pentru multi dintre noi, aflam acum ca Ford Mustang a fost cel mai bine vandut model sportiv pe.

Cel mai invidiat angajat al planetei i-a dedicat celei mai mari Cetati din Romania o prajitura

Ben Southall a tinut sa-si lase amprenta asupra Cetatii Alba Carolina intr-un mod inedit: sa-i aduca o ofranda dulce, care nu se putea numi mai sugestiv decat prajitura Cetatii. Este prima prajitura din lume la care renumitul calator isi aduce contributia in mod direct.

Cel mai invidiat angajat al planetei i-a dedicat o prajitura celei mai mari Cetati din Romania

Ben Southall a tinut sa-si lase amprenta asupra Cetatii Alba Carolina intr-un mod inedit: sa-i aduca o ofranda dulce. Este prima prajitura din lume la care renumitul calator isi aduce contributia in mod direct.

Povestea celor mai adanci lacuri din lume. Acumularea montana din Romania unde fundul a fost atins la 29 de metri

Indiferent de modalitatea de formare, cele mai adanci lacuri din lume au creat in jurul lor adevarate legende. Romania se numara printre tarile de pe mapamond cu cele mai adanci ape statatoare.

Cea mai mare oglinda convexa din lume este o realizare impresionanta [VIDEO]

Cea mai mare oglinda convexa din lume tocmai a fost turnata in Mainz, Germania, si este impresionanta. Aceasta oglinda convexa va fi oglinda secundara a Extremely Large Telescope, iar dimensiunile sale sunt uriase. Diametrul oglinzii este de 4,26 metri, in timp ce aceasta cantareste 3,5 tone. Oglinda secundara este una dintre cele cateva care concentreaza [].

Cei mai sexy politicieni din lume, fata in fata pentru prima data!

Cei mai sexy politicieni din lume s-au intalnit la Taormina. Este vorba de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, si noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, ei fiind fotografiati pentru prima data impreuna in cadrul summitului NATO ce se desfasoara in Sicilia.

Acesta este primul hard drive chimic functional din lume

Primul hard drive chimic din lume tocmai a fost testat si este capabil sa stocheze date, deschizand noi orizonturi in acest domeniu. Hard disk-urile traditionale, dar si alte medii de stocare similare, stocheaza informatii sub forma de biti, care sunt compusi din 0 si 1. Pe de alta parte, noile calculatoare cuantice folosesc qubiti pentru [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )