Libnet.ro
UNICEF

12:30

Povestea celor mai adanci lacuri din lume. Acumularea montana din Romania unde fundul a fost atins la 29 de metri

Adevărul Adevărul,
Povestea celor mai adanci lacuri din lume. Acumularea montana din Romania unde fundul a fost atins la 29 de metri

Indiferent de modalitatea de formare, cele mai adanci lacuri din lume au creat in jurul lor adevarate legende. Romania se numara printre tarile de pe mapamond cu cele mai adanci ape statatoare. continuă pe Adevărul

Cei mai sexy politicieni din lume, fata in fata pentru prima data!

Cei mai sexy politicieni din lume s-au intalnit la Taormina. Este vorba de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, si noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, ei fiind fotografiati pentru prima data impreuna in cadrul summitului NATO ce se desfasoara in Sicilia.

Istorii controversate ale celor mai cunoscute tablouri din lume: Gioconda a fost atacata cu pietre de un vizitator

Cele mai cunoscute picturi din intreaga istorie a artei plastice ascund in spatele panzelor legende cu adevarat controversate, pe care prea putini dintre noi le cunosc.

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Topul celor mai curate orase din Romania. Specialist: Conteaza foarte mult modul in care administratorul vrea sa dea o noua fata unui oras

Locuitorii din Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe se considera norocosi pentru ca traiesc in cele mai curate orase din Romania. Concluzia se desprinde din cel mai recent studiu facut de storia. ro, cercetare care analizeaza perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie, influentata de prezenta sistemelor de colectare a deseurilor, a proiectelor de urbanism, a spatiilor verzi.

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe se numara printre cele mai curate orase din Romania, intr-un clasament intocmit de platforma de imobiliare storia. ro. Bucurestiul se afla abia pe locul 23 in topul celor mai curate orase, in timp ce Resita, Calarasi si Braila sunt orasele cu cel mai scazut nivel de curatenie, arata acelasi clasament.

Britanicul care a castigat cel mai bine platit job din lume a venit sa viziteze Romania. Alba Iulia este unica, este originala, este incarcata de istorie si ar trebui ca toata lumea sa vina aici

Cel mai norocos om din lume a venit sa viziteze Romania. Este vorba despre britanicul Ben Southall, cel care a obtinut cel mai bine platit job, care presupune promovarea in toata lumea a ueni insule din.

Sefii de stat ale celor mai importante 7 economii mondiale cer intensificarea masurilor antiterorism din partea furnizorilor de internet si de retele de socializare

In aceste zile a avut loc summitul G7 la care participa sefii de stat a celor mai importante sapte economii din intreaga lume. in cadrul intalnirii ce a avut loc la Taormina, unul din.

Sefii de stat a celor mai importante 7 economii mondiale cer intensificarea masurilor antiterorism din partea furnizorilor de internet si de retele de socializare

In aceste zile a avut loc summitul G7 la care participa sefii de stat a celor mai importante sapte economii din intreaga lume. in cadrul intalnirii ce a avut loc la Taormina, unul din.

Sefii de stat ai celor mai importante 7 economii mondiale cer intensificarea masurilor antiterorism din partea furnizorilor de internet si de retele de socializare

In aceste zile a avut loc summitul G7 la care participa sefii de stat ai celor mai importante sapte economii din intreaga lume. in cadrul intalnirii ce a avut loc la Taormina, unul din su.

Cea mai mare oglinda convexa din lume este o realizare impresionanta [VIDEO]

Cea mai mare oglinda convexa din lume tocmai a fost turnata in Mainz, Germania, si este impresionanta. Aceasta oglinda convexa va fi oglinda secundara a Extremely Large Telescope, iar dimensiunile sale sunt uriase. Diametrul oglinzii este de 4,26 metri, in timp ce aceasta cantareste 3,5 tone. Oglinda secundara este una dintre cele cateva care concentreaza [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )