Libnet.ro
UNICEF

15:30

Legea privind inchisoarea acasa, respins de Camera Deputatilor. Cine erau beneficiarii

Adevărul Adevărul,
Legea privind inchisoarea acasa, respins de Camera Deputatilor. Cine erau beneficiarii

Proiectul de lege al PNL prin care persoanele condamnate la inchisoare, cu pedepse de pana la sapte ani, ar putea sa execute perioada de detentie de acasa, a fost respins de Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Laptopuri gratis pentru elevii cu bursa sociala. Legea a trecut de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat miercuri, proiectul de lege de modificare a Legii educatiei nationale in vederea instituirii obligatiei Ministerului Educatiei si Cercetarii de a asigura elevilor care indeplinesc conditia pentru a primi bursa sociala, precum si cadrelor didactice, dispozitive de tip laptop sau tableta, conectate la internet, astfel incat procesul educational sa se poata desfasura si online.

Premierul Ludovic Orban prezinta in Camera Deputatilor masurile de relansare a economiei

ACTUALIZARE - Orban, replica la criticile din Camera Deputatilor: Nu va e rusine sa vorbiti de romanii care pleasca la munca ca si muncitori sezonieri, dupa ce ati alungat oamenii? Mi-e greu sa trec peste o asemenea obraznicie.

Presedintele Romaniei a promulgat legea privind amanarea chiriilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aplicarea unor scutiri de la plata .

Legea privind masurile in starea de alerta - in vigoare de luni

ACTUALIZARE - Guvernul a aprobat hotararea privind instituirea starii de alerta pentru o perioada de 30 de zile --- Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 in starea de alerta, care prevede si sanctiunile in cazul nerespectarii acestor masuri, intra in vigoare luni.

Camera Deputatilor a aprobat OUG pentru IMM Invest si a dublat plafonul de garantare

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi Ordonanta de urgenta privind programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii, IMM Invest, pe care au modificat-o astfel incat, pentru anul 2020, plafonul total al garantiilor care pot fi acordate in cadrul intreprinderilor mici si mijlocii a fost dublat de la 15 miliarde lei la 30 miliarde lei.

Legea privind starea de alerta a intrat in vigoare astazi. Terasele vor fi mentinute inchise Lista amenzilor pe care le pot primi romanii care incalca restrictiile

Legea adoptata de Parlament privind starea de alerta in Romania impusa de pandemia de coronavirus intra in vigoare luni. Odata cu aceasta se pot aplica si amenzi celor care nu respecta restrictiile impuse. Reamintim ca Romania a intrat in stare de alerta de vineri, insa fara posibilitatea de a sanctiona nerespectarea regulilor, deoarece legea votata in Parlament devine aplicabila de luni. in week-end mai multe persoane au incalcat regulile de distantare, insa in conditiile unui vid legislativ, nu au putut fi amendate. Legea prevede si deschiderea teraselor, insa premierul Ludovic Orban spune ca acestea vor fi mentinute inchise. Raspunsuri la intrebarile despre starea de alerta: Cate persoane pot participa la un eveniment familial si ce inseamna zona metropolitana.

LEGISLATIE Masuri in domeniul insolventei din legea privind prevenirea si combaterea efectelor COVID-19

Legea nr. 552020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, adoptata de Parlamentul Romaniei in data de 13. 2020 si promulgata de Presedintele Romaniei prin Decretul nr. 2612020, prevede, la Sectiunea a 8-a - Masuri in domeniul insolventei - urmatoarele masuri concrete de protectie in acest domeniu:.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind amanarea platii chiriilor

Klaus Iohannis a promulgat Legea care prevede amanarea platii chiriilor pe perioada starii de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )