Libnet.ro
UNICEF

06:45

Legea privind starea de alerta a intrat in vigoare astazi. Terasele vor fi mentinute inchise Lista amenzilor pe care le pot primi romanii care incalca restrictiile

Hotnews Hotnews,
 Legea privind starea de alerta a intrat in vigoare astazi. Terasele vor fi mentinute inchise Lista amenzilor pe care le pot primi romanii care incalca restrictiile

Legea adoptata de Parlament privind starea de alerta in Romania impusa de pandemia de coronavirus intra in vigoare luni. Odata cu aceasta se pot aplica si amenzi celor care nu respecta restrictiile impuse. Reamintim ca Romania a intrat in stare de alerta de vineri, insa fara posibilitatea de a sanctiona nerespectarea regulilor, deoarece legea votata in Parlament devine aplicabila de luni. in week-end mai multe persoane au incalcat regulile de distantare, insa in conditiile unui vid legislativ, nu au putut fi amendate. Legea prevede si deschiderea teraselor, insa premierul Ludovic Orban spune ca acestea vor fi mentinute inchise. Raspunsuri la intrebarile despre starea de alerta: Cate persoane pot participa la un eveniment familial si ce inseamna zona metropolitana. continuă pe Hotnews

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta. Intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta, adoptata miercuri de Parlament. Legea va intra in vigoare abia luni. Prin urmare, in timpul weekend-ului e permisa libertatea de miscare totala, pentru ca dreptul la libera circulatie nu poate fi ingradit decat prin lege. Terasele si mall-urile vor ramane inchise. Se vor deschide frizeriile si cabinetele stomatologice.

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta Actul normativ intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind starea de alerta, adoptata in urma cu doua zile de Parlament. Aceasta asigura cadrul pentru luarea masurilor in stare de alerta, inclusiv cuantumul amenzilor. Legea intra in vigoare luni, la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

Legea privind starea de alerta a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind starea de alerta a fost publicata in Monitorul Oficial si va intra in vigoare luni.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

Romania iese din (co)vid legislativ si intra in stare de amenda. Ce sanctiuni prevede legea intrata azi in vigoare

Legea privind starea de alerta a intrat in vigoare luni dimineata, dupa ce a fost promulgata vineri de presedintele Klaus Iohannis. Prin urmare, politia va putea aplica amenzi pentru persoanele care nu respecta interdictiile impuse de Guvern. in weekend, Romania a fost in stare de haos: mai multe persoane au incalcat distantarea sociala, insa au fost sanctionate doar cu mustrari, pe fondul vidului legislativ.

Orban: Trecem de la starea de alerta la alerta maxima. Adoptam si amenzile. Suntem in democratie, nu anarhie

Premierul Ludovic Orban a declarat luni dimineata, la inceputul sedintei de Guvern, ca astazi va fi adoptata Hotararea privind starea de alerta, care va fi trimisa ulterior Parlamentului spre aprobare.

Hotararea de Guvern privind starea de alerta a fost publicata in Monitorul Oficial. Ce nu avem voie sa facem in starea de alerta maxima

Hotararea de Guvern privind starea de alerta a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial. Decizia cuprinde mai multe aspecte noi, intre care numarul maxim de persoane care pot participa la evenimente private in spatii inchise.

Legea privind masurile in starea de alerta - in vigoare de luni

ACTUALIZARE - Guvernul a aprobat hotararea privind instituirea starii de alerta pentru o perioada de 30 de zile --- Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 in starea de alerta, care prevede si sanctiunile in cazul nerespectarii acestor masuri, intra in vigoare luni.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aplicabile in timpul starii de alerta instituita joi seara pentru 30 de zile, care insa vor intra in vigoare la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )