Libnet.ro
UNICEF

22:00

Legea privind masurile in starea de alerta - in vigoare de luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind masurile in starea de alerta - in vigoare de luni

ACTUALIZARE - Guvernul a aprobat hotararea privind instituirea starii de alerta pentru o perioada de 30 de zile --- Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 in starea de alerta, care prevede si sanctiunile in cazul nerespectarii acestor masuri, intra in vigoare luni. continuă pe Ziarul Bursa

Legea privind starea de alerta a intrat in vigoare astazi. Terasele vor fi mentinute inchise Lista amenzilor pe care le pot primi romanii care incalca restrictiile

Legea adoptata de Parlament privind starea de alerta in Romania impusa de pandemia de coronavirus intra in vigoare luni. Odata cu aceasta se pot aplica si amenzi celor care nu respecta restrictiile impuse. Reamintim ca Romania a intrat in stare de alerta de vineri, insa fara posibilitatea de a sanctiona nerespectarea regulilor, deoarece legea votata in Parlament devine aplicabila de luni. in week-end mai multe persoane au incalcat regulile de distantare, insa in conditiile unui vid legislativ, nu au putut fi amendate. Legea prevede si deschiderea teraselor, insa premierul Ludovic Orban spune ca acestea vor fi mentinute inchise. Raspunsuri la intrebarile despre starea de alerta: Cate persoane pot participa la un eveniment familial si ce inseamna zona metropolitana.

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta. Intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta, adoptata miercuri de Parlament. Legea va intra in vigoare abia luni. Prin urmare, in timpul weekend-ului e permisa libertatea de miscare totala, pentru ca dreptul la libera circulatie nu poate fi ingradit decat prin lege. Terasele si mall-urile vor ramane inchise. Se vor deschide frizeriile si cabinetele stomatologice.

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta Actul normativ intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind starea de alerta, adoptata in urma cu doua zile de Parlament. Aceasta asigura cadrul pentru luarea masurilor in stare de alerta, inclusiv cuantumul amenzilor. Legea intra in vigoare luni, la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

Legea privind starea de alerta a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind starea de alerta a fost publicata in Monitorul Oficial si va intra in vigoare luni.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aplicabile in timpul starii de alerta instituita joi seara pentru 30 de zile, care insa vor intra in vigoare la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

Starea de Alerta. Cateva precizari

Guvernul a adoptat joi OUG de modificare a OUG 212004, in care preia definitia Starii de Alerta din legea proaspat adoptata in Parlament miercuri seara, ceea ce va face sa se realizeze o tranzitie fara blocaje dupa ce va intra in vigoare luni actul normativ adoptat de Camera Deputatilor.

Legea privind acordarea de sporuri personalului medical aflat in prima linie a luptei de combatere a epidemiei a fost promulgata

Legea pentru recunoasterea meritelor personalului medical aflat in prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus a fost promulgata vineri de presedintele Klaus Iohannis. Legea prevede acordarea unor sporuri de 30% din salariul de baza, pentru perioada starii de urgenta si trei luni de la incetarea starii de urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2986 seconds )