Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lenovo a devenit cel mai mare furnizor de PC-uri din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lenovo a devenit cel mai mare furnizor de PC-uri din tara noastra

Lenovo a urcat pe prima pozitie in clasamentul furnizorilor de PC-uri din tara noastra, la finele lunii iunie, cu o cota de piata de 19,6%, au anuntat, recent, reprezentantii companiei. in aceeasi perioada a anului trecut, cota Lenovo pe piata locala era de 10,9%. continuă pe Ziarul Bursa

Lenovo a devenit lider pe piata romaneasca de PC-uri

Potrivit celor mai recente raportari referitoare la evolutia pietei de PC-uri publicate de IDC, Lenovo a devenit cel mai mare furnizor de PC-uri din Romania, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

Chris Horner, cel mai varstnic castigator de etapa dintr-un Mare Tur

Americanul Chris Horner a sprintat ca la prima tinerete pe ascensiunea care a tras cortina, luni, peste etapa a 3-a din Turul Spaniei si a devenit cel mai varstnic castigator de etapa dintr-un Mare Tur.

VIDEO Cel mai tare gol al lui Maradona iese la lumina

Cel mai mare gol al carierei. Asa a spus Diego Maradona despre golul marcat in urma cu 33 de ani, acum vazut pentru prima oara. A fost marcat in tricoul lui Argentinos Juniors contra celor de la Atletico Pereira, in Columbia, intr-un amical. Chiar daca imaginile au o calitate slaba se poate vedea maiestria lui Maradona, in drumul spre cel mai frumos gol al carierei, cel care a prefatat reusita istorica in meciul cu Anglia de la Cupa Mondiala 1986. Are de a face de doua ori cu mingea aproape din cadere, dribleaza vreo cinci adversari si apoi pe portar. Absolut incredibil.

Interviu eveniment cu cel mai cunoscut neurochirurg american. Am inteles ca cel care are cea mai mare legatura cu ce ti se intampla esti chiar tu

Ben Carson, cel mai cunoscut neuroghirurg pediatru al Americii si ganditor al lumii moderne, autor a patru bestsellere, a acceptat sa-i acorde un interviu in exclusivitate lui Mihai Gadea. Celebra publicatie Wall.

MTV Video Music Awards. Vezi aici cele mai bune 10 show-uri live din toate timpurile!

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in muzica va avea loc duminica, 25 august, in Barclays Center, Brooklyn, New York, pentru a premia cele mai bune videoclipuri lansate in anul precedent. MTV Video Music Awards si ale sale multe momente memorabile isi vor schimba prefixul, ajungand la cea de-a 30-a editie. De la .

FOTO Pestele de un miliard de dolari de la Tamadau. Cum arata cea mai mare statie de reproducere a sturionilor

Cea mai mare statie de reproducere a sturionilor salbatici din Uniunea Europeana, care va fi inaugurata in aceasta toamna la Tamadau, in judetul Calarasi, a costat 5 milioane de euro.

Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

VIDEO Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

Siria este cea mai mare amenintare impotriva pacii mondiale, avertizeaza Lakhdar Brahimi.

Conflictul sirian reprezinta cea mai mare amenintare actuala impotriva pacii mondiale, mai ales dupa presupusa folosire de arme chimice in timpul unui atac in apropiere de Damasc, a avertizat vineri trimisul special al Ligii Arabe si ONU, Lakhdar Brahimi, informeaza Mediafax. Astazi, Siria reprezinta, fara niciun dubiu, cea mai mare amenintare pentru pace si securitate in lume, a declarat Brahimi intr-un interviu difuzat vineri de postul de televiziune al ONU si in care lanseaza un indemn .

Lakhdar Brahimi: Siria reste cea mai mare amenintare impotriva pacii mondiale

Conflictul sirian reprezinta cea mai mare amenintare actuala impotriva pacii mondiale, mai ales dupa presupusa folosire de arme chimice in timpul unui atac in apropiere de Damasc, a avertizat, vineri, trimisul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )