Libnet.ro
UNICEF

14:45

Leo Iorga a fost inmormantat. Artistul a fost aplaudat de sute de persoane: A fost mai mult decat un Superman FOTO

Adevărul Adevărul,
Leo Iorga a fost inmormantat. Artistul a fost aplaudat de sute de persoane: A fost mai mult decat un Superman FOTO

Leo Iorga a fost inmormantat marti, 5 noiembrie, la Cimitirul Bellu din Bucuresti. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum si l-au apludat pe cantaret. continuă pe Adevărul

Prima reactie a fiului lui Leo Iorga, dupa ce artistul a murit

Chitaristul si compozitorul Adrian Ordean a anuntat decesul lui Leo Iorga, fost solist al trupei Compact. Acum cinci minute, colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o.

Leo Iorga a fost inmormantat. Fostul chitarist Rosu si Negru, care a devenit preot, a oficiat slujba de inmormantare

Leo Iorga a fost inmormantat marti pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu, prieteni, colegi, dar si admiratori aducandu-i un ultim omagiu. Chitaristul Adrian Ordean, coleg in trupa Compact B cu regretatul.

APARITIE MISTERIOASA la inmormantarea lui LEO IORGA! Celebrul ACTOR DISPARUT a fost VAZUT in multime! Toti au ramas MASCA

Regretatul artist Leo Iorga este inmormantat, marti, la cimitirul Bellu. Multa lume s-a adunat sa-l conduca pe ultimul drum. in multime a fost vazut chiar fostu actor Ovidiu Cuncea, care a renuntat la viata.

Leo Iorga a murit. Artistul se lupta de opt ani cu cancerul

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a murit in urma cu scurt timp. Dupa ce s-a luptat cativa ani cu cancerul si parea ca a invins, boala a revenit. Leo Iorga a murit la varsta de 54 de.

Leo Iorga, fostul vocalist al formatiei Compact, a murit la varsta de 54 de ani

Leo Iorga, fost vocalist al Compact a murit sambata, a anuntat, pe Facebook, cel care i-a fost coleg in celebra si populara formatie romaneasca, Adi Ordean. Leo Iorga ar fi implinit la inceputul lunii viitoare 54 de ani. Referinte:Singur in noapte. Biografia lui Leo Iorga, o voce de referinta a rock-ului romanescDan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa; Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi .

Leo Iorga a murit. Declaratia socanta facuta de artist, care s-a luptat timp de opt ani cu cancerul: Am crezut ca e vorba de un stigmat, un fel de pedeapsa pentru ca am pacatuit mai demult

Leo Iorga a murit. Legenda rock Leo Iorga, fost solist al trupelor Cargo si Compact, a murit la varsta de 54 de ani, dupa ce s-a luptat timp de opt ani cu cancerul. Leo Iorga a murit. in urma cu ceva ti.

Trupul neinsufletit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad. Artistul va fi inmormantat marti

Trupul neinsufletit al artistului Leo Iorga va fi depus luni, 4 noiembrie, la Casa Eliad vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), iar inmormantarea va avea loc marti, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu. Dupa ani si a.

Leo Iorga, condus pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a fost oficiata de un fost chitarist. Ce s-a intamplat la cimitir

Leo Iorga a fost condus astazi pe ultimul drum. Solistul a fost aplaudat de zeci de oameni, iar slujba a fost condusa chiar de fostul chitarist Rosu si Negru, care a ales cu multi ani in urma calea preotiei. Leor Iorga, condus pe ultimul drum Familia, colegii, prietenii si fanii lui leo Iorga i-au adus .

Unde va fi inmormantat Leo Iorga. Funeraliile vor avea loc marti

Trupul neinsufletit al artistului, Leo Iorga, va fi depus luni, 4 noiembrie, la Casa Eliad vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), iar inmormantarea va avea loc marti, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu. Leo Iorga va fi inmormantat luni la Cimitirul Bellu. Mesajul sfasietor al sotiei sale Trupul neinsufletit va fi depus luni, la Casa Eliad vis-a-vis .

Leo Iorga, inmormantat. Slujba religioasa a fost oficiata de fostul chitarist Rosu si Negru, devenit preot

Leo Iorga a fost condus, marti, pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a fost oficiata de Dan Badulescu, fost chitarist Rosu si Negru, devenit intre timp preot, scrie Libertatea. Membrii trupei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )