Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi detalii despre plecarea lui Mario Iorgulescu. Cat a costat avionul cu care a fost transportat fiul presedintelui LPF la clinica din Milano

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre plecarea lui Mario Iorgulescu. Cat a costat avionul cu care a fost transportat fiul presedintelui LPF la clinica din Milano

Apar noi informtii despre trasferul in strainatate pe ascuns al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul sefului LPF a fost transportat cu un avion care apartine Ministerului Sanatatii din. continuă pe Antena3

Noi detalii despre plecrea lui Mario Iorgulescu. Cat a costat avionul cu care a fost transportat fiul presedintelui LPF la clinica din Milano

Apar noi informtii despre trasferul in strainatate pe ascuns al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul sefului LPF a fost transportat cu un avion care apartine Ministerului Sanatatii din.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu! Tanarul are probleme de memorie, nu si-a recunscut nici macar tatal

Mario Iorgulescu se confrunta cu pierderi de memorie dupa accidentul cumplit in care a fost implicat. Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din Romanianu si-a recunoscut tatal atunci cand a.

Procurorii ar fi aflat din presa despre transferul lui Mario Iorgulescu la spitatul din strainatate

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost transferat in aceasta dimineata la un spital din strainatate. Procurorul de caz a fost anuntat, dar abia dupa ce a fost efectuat.

Parchetul, despre transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din strainatate

Parchetul Tribunalului Bucuresti anunta ca a cerut Spitalului Elias o informare scrisa referitoare l.

Procurorul general Bogdan Licu, despre Mario Iorgulescu: Mutarea lui din tara nu putea fi impiedicata. Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala in zilele noastre (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a explicat ca procurorii nu putea impiedica, prin niciun mijloc, plecarea lui Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, care a provocat un accident rutier soldat cu.

Alexandra Stan a oferit noi detalii despre bataia crunta primita de la impresarul ei si cum s-a vindecat: Foarte multi oameni ziceau ca am meritat-o

Cantareata Alexandra Stan, in varsta de 30 de ani, a vorbit despre trauma suferita dupa ce a fost agresata de fostul sau impresar, dar si despre cum a reusit sa depaseasca acel episod si sa inteleaga motivele pentru care a ajuns o victima.

Mario Iorgulescu, urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Este scandal dupa plecarea din tara a lui Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate. Spitalul Elias sustine ca mutarea a fost facuta dupa ce anchetatorii au fost anuntati, informatie.

Noi date despre Mario Iorgulescu: Familia a incercat sa il transfere in Italia, dar medicii nu au putut sa il conecteze la aparatele din avion (VIDEO)

La doua saptamani de la cumplitul accident cand un tanar si-a pierdut viata, familia lui Mario Iorgulescu a incercat vineri seara sa il transfere pe acesta de la Spitalul Elias in Italia. Doar ca.

Cum a aflat fiica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, despre moartea tatalui ei: Acum plange din orice

Fiica lui Dani Vicol, tanarul de 24 de ani mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu, in urma cu doua saptamani, a aflat ca tata el a murit. Acum copila plange din orice motiv si nu isi gaseste.

Licu, despre Mario Iorgulescu: Procurorii nu puteau impiedica transferul la o clinica din strainatate Viata ne-a demonstrat ca nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

Anchetatorii nu aveau la dispozitie nicio parghie legala pentru a impiedica transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din strainatate, a declarat, marti, procurorul general interimar Bogdan Licu, sustinand ca nu pot fi dispuse masuri preventive fata de o persoana aflata intr-o asemenea stare de sanatate. intrebat daca prin transferul in alta tara fiul presedintelui LPF ar putea sa fuga de raspunderea penala, Licu a raspuns: Viata ne-a demonstrat ca in societatea de azi nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )