Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lider ALDE, atac dur la adresa lui Calin Popescu Tariceanu

Antena3 Antena3,
Lider ALDE, atac dur la adresa lui Calin Popescu Tariceanu

Liderul senatorilor ALDE, Daniel Zamfir, l-a atacat dur pe Calin Popescu Tariceanu pentru decizia sa de a iesi de la guvernare si de a incheia o alianta cu Pro Romania, ALDE LA RASCRUCE Am profitat de. continuă pe Antena3

Tariceanu si-a pus partidul in cap. Lider ALDE: Cineva sa-i spuna ca metoda retragerii nu este sigura

Tot mai multi lideri ALDE ii reproseaza presedintelui partidului, Calin Popescu Tariceanu, deciziile luate, printre care si retragerea de la guvernare. Unul dintre ei, Ovidiu Silaghi, fost ministru si apropiat al lui Tariceanu, transmitandu-i ca metoda retragerii nu este sigura,.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Viorica Dancila: Are o zbatere disperata incercand sa se salveze de la inec!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are un mesaj dur pentru premierul Viorica Dancila, aliata sa pana la inceputul saptamanii care se incheie. Dupa ce Dancila le-a facut cu ochiul parlamentarilor ALDE.

Mesaj ironic al unui lider ALDE: Sa-i spuna cineva dlui Tariceanu ca metoda retragerii nu este sigura

Liderul ALDE Satu Mare ii transmite lui Calin Popescu Tariceanu ca metoda retragerii nu este sigura. Un alt lider local spune ca e nevoie de o repozitionare a partidului pe scena politica.

Liderul senatorilor ALDE, atac virulent la Tariceanu. Daniel Zamfir: Cum sa inteleg aceasta logodna cu statul paralel? Am parasit guvernarea si ne-am aliat cu Ponta-Tudose-si-un-limbric

Daniel Zamfir, liderul senatorilor ALDE, il critica pe Calin-Popescu Tariceanu, acuzandu-l pe presedintele formatiunii ca s-a logodit cu statul paralel, desi ani de zile s-a luptat cu acest asa-zis.

Zile de foc in ALDE! Calin Popescu Tariceanu ar putea ramane fara sefia partidului

Urmeaza zile de foc pentru Calin Popescu Tariceanu, care ar putea ramane fara sefia ALDE. Surse din partid spun ca exista un val urias de nemultumire dupa decizia de a parasi coalitia de guvernare.

Gabriela Firea, despre alianta ALDE-Pro Romania: Eu il stimez pe Calin Popescu Tariceanu

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu si liderul Pro Romania Victor Ponta au semnat, miercuri, un protocol de alianta electorala pentru alegerile prezidentiale din toamna. Gabriela Firea, vicepres.

Se pregateste marea tradare pentru Calin Popescu Tariceanu?! Daniel Zamfir va fi facut de pesedisti sef la Senat si va aduce cu el parlamentari ALDE

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, anunta ca Daniel Zamfir il va trada pe Calin Popescu Tariceanu si se va alatura PSD impreuna cu un grup consistent de parlamentari ALDE. in schimbul.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu a demisionat azi din functia de presedinte al Senatului. Melescanu, sustinut de PSD la sefia Senatului

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu si-a depus luni, la Biroul Permanent al Senatului, demisia din functia de presedinte al acestui for. Demisia sa va fi oficializata in momentul in care va fi citita in plen. PSD a stabilit sa il sustina pe.

Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat demisia de la sefia Senatului in Biroul Permanent

Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat demisia de la sefia Senatului in Biroul Permanent. Liderul ALDE a anuntat ca va citi textul demisiei si in plen, scrie Antena 3. Demisia lui Tariceanu vine dupa ce.

Traian Basescu, atac dur la Alexandru Cumpanasu: Nu cred ca ii cumpara ghetute Alexandrei

Traian Basescu este de parere ca Alexandru Cumpanasu nu are sanse sa ajunga in turul doi la alegerile prezidentiale, intrucat multe persoane cred ca acesta s-a folosit de cazul de la Caracal pentru a beneficia de sustinere la candidatura. Fostul presedinte al Romaniei precizeaza ca unchiul Alexandrei Macesanu ar putea primi totusi voturi din partea .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )