Libnet.ro
UNICEF

18:00

LIDER PSD BIHOR: Eu nu cer nimanui sa-si depuna demisia, este un act unilateral

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIDER PSD BIHOR: Eu nu cer nimanui sa-si depuna demisia, este un act unilateral

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, spune ca nu cere nimanui demisia intrucat acesta este un act unilateral, ca este nevoie de un consens in PSD si ca partidul are nevoie de un Congres. El spune ca e exclusa suspendarea sau excluderea lui Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele PSD Bihor, Ioan Man: E exclus ca Viorica Dancila sa fie exclusa sau suspendata din partid daca nu-si da demisia

Ioan Man, presedinte PSD Bihor, a declarat, inaintea sedintei CEx, ca nu stie daca Viorica Dancila isi va da sau nu demisia in aceasta seara. Daca-si dau demisia in bloc intram pe o alta.

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Lider PSD, atac virulent: Vinovat e stafful de campanie si conducerea partidului

Presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau,este primul lider PSD care cere executii in PSD, dupa ce rezultatele exit-poll il declara pe Klaus Iohannis castigator detasat deViorica.

Liviu Dragnea, acuzatii grave din spatele gratiilor. Fostul lider PSD a fost impiedicat sa voteze la prezidentiale

Liviu Dragnea a fost impiedicat sa voteze cu toate ca nu are drepturile electorale interzise de instanta. Fostul lider PSD a incercat sa voteze in Penitenciarul Rahova, insanu a fost posibil.

Lider PSD, felicitari pentru castigatorii alegerilor: Noi, cei care am pierdut, trebuie sa intelegem ca avem nevoie de o reconstructie interna

Reactie surprinzatoare a liderului PSD Timis dupa infrangerea usturatoare suferita de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. Daca sefa PSD nici macar nu si-a recunoscut esecul in discursul.

Mesajul dur al unui lider PSD Timis dupa umilinta de la prezidentiale: Masinaria infernala a devenit un club de gospodine

Un consilier judetean al PSD din Timis, care este si trezorier al partidului, a publicat pe site-ul propriu un mesaj in care arata ca PSD este un partid esuat, nava in deriva din vara, fiind de fapt o balena esuata pe uscat.

Un lider PSD o contesta pe Dancila, dupa alegeri. Avem nevoie rapid de o reformare

Presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat duminica-seara la Slatina ca desi nu crede in decizii adoptate la cald, va trebui facuta o analiza, pentru ca rezultatul slab a fost determinat.

Lider PSD nu exclude ca Viorica Dancila sa piarda sefia partidului

Mihai Fifor, secretarul general al PSD si un apropiat al Vioricai Dancila, nu exclude ca aceasta ar putea sa piarda sefia partidului. Ramane de vazut. Deocamdata trebuie sa ne ocupam de numarat.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Anunt-soc facut de un lider PSD dupa aflarea REZULTATELOR

Desi Klaus Iohannis a castigat clar alegerile prezidentiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuza.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )