Libnet.ro
UNICEF

06:15

Presedintele PSD Bihor, Ioan Man: E exclus ca Viorica Dancila sa fie exclusa sau suspendata din partid daca nu-si da demisia

Antena3 Antena3,
Presedintele PSD Bihor, Ioan Man: E exclus ca Viorica Dancila sa fie exclusa sau suspendata din partid daca nu-si da demisia

Ioan Man, presedinte PSD Bihor, a declarat, inaintea sedintei CEx, ca nu stie daca Viorica Dancila isi va da sau nu demisia in aceasta seara. Daca-si dau demisia in bloc intram pe o alta. continuă pe Antena3

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

LIDER PSD BIHOR: Eu nu cer nimanui sa-si depuna demisia, este un act unilateral

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, spune ca nu cere nimanui demisia intrucat acesta este un act unilateral, ca este nevoie de un consens in PSD si ca partidul are nevoie de un Congres. El spune ca e exclusa suspendarea sau excluderea lui Dancila.

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in .

De ce sa merg la vot? Sebastian Lazaroiu: Amintiti-va ca in 2016, pe fondul unei participari scazute, PSD, care oricum avea reflexe totalitare, a luat 46%!

Sebastian Lazaroiu a declarat ca, la o rata mica de participare la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, nu este exclus ca Viorica Dancila, candidatul PSD, sa castige. Sociologul a.

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Viorica Dancila a votat. Cum a aparut candidata PSD la sectia de votare FOTO

Viorica Dancila a ajuns, duminica, la sectia de votare, pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale, in urma caruia va fi ales presedintele Romaniei pentru urmatorii cinci ani. Candidata PSD a purtat o tinuta eleganta, dar de aceasta data nu a purtat o brosa, asa cum ne-a obisnuit pana acum. A optat pentru o .

Ciolacu incearca sa linisteasca apele in PSD. Discutie cu Viorica Dancila

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a precizat, luni, ca a vorbit cu presedintele PSD,.

Digi24: Surse: Baronii PSD incearca sa o convinga pe Viorica Dancila sa demisioneze maine. in locul ei - conducere colectiva

Dupa esecul de la prezidentiale, Viorica Dancila a convocat sedinta Comitetului Executiv, programata marti la ora 18:30. Va fi momentul in care presedintele PSD le va cere explicatii baronilor pentru rezultatul slab, iar o parte dintre liderii din teritoriu ii vor cere Vioricai Dancila demisia ca urmarea a esecului de la prezidentiale.

Viorica Dancila, anunt despre demisia din fruntea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat ca va fi facuta o analiza a rezultatului obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale in cadrul Comitetului Executiv National al partidului, mentionand ca.

Proportiile dezastrului PSD: Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis chiar si in Dolj, judetul de casa al Olgutei Vasilescu

Klaus Iohannis a invins-o pe Viorica Dancila, in finala prezidentialelor, chiar si la nivelul judetului Dolj, unde traditional PSD castiga voturi fara prea multe emotii. Daca presedintele a obtinut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )