Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liderul mondial Ashleigh Barty se distanteaza de Simona Halep in clasamentul WTA

Adevărul Adevărul,
Liderul mondial Ashleigh Barty se distanteaza de Simona Halep in clasamentul WTA

Prin calificarea sa in optimile de finala de la Doha, jucatoarea australiana Ashleigh Barty se distanteaza de Simona Halep, in ierarhia tenisului mondial feminin. continuă pe Adevărul

Rybakina, ajunsa din urma de efort: s-a retras inaintea duelului cu Ashleigh Barty, de la Doha!

Performera acestui inceput de an in tenisul feminin, Elena Rybakina, cu patru finale jucate in primele cinci turnee la care a luat startul, a ajuns sa plateasca pretul pentru turul de forta si programul sau ultra-incarcat. Reprezentanta Kazahstan-ului a fost nevoita sa se retraga inaintea celui de-al 26-lea sau meci in sezon, cu liderul mondial Ashleigh Barty, din optimile turneului de la Doha, din cauza unei accidentari la aductori.

Noul clasament WTA: Locul pe care il ocupa Simona Halep, dupa victoria din Dubai

Victoria de la Dubai o mentine pe Simona Halep pe locul doi in clasamentul WTA. Cu 6. 076 de puncte, tenismena constanteanca se aproprie de australianca Ashleigh Barty, cu 8. 367 de puncte. Primele zece.

WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Bianca Andreescu a urcat o pozitie, desi nu a mai evoluat din octombrie

Castigatoare a turneului Premier de la Dubai, Simona Halep se mentine pe locul 2 in ierarhia mondiala, sportiva noastra acumuland 6. 076 de puncte. Cu toate ca nu a mai evoluat din octombrie 2019), Bianca Andreescu a urcat o pozitie in clasamentul WTA, pana pe 4.

Simona Halep si-a consolidat locul doi in clasamentul WTA

Titlul cucerit de Simona Halep la Dubai i-a intarit acesteia pozitia secunda in clasamentul mondial al momentului.

Pe ce loc se afla Simona Halep dupa ce a castigat Dubaiul. Clasamentul WTA, luni dimineata

Simona Halep a terminat finala de la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, locul 19 in clasamentul WTA, pe care a invins-o cu 3-6, 6-3, 7-6. Tatal Simonei Halep a marturisit la finalul partidei cu Elena Rybakina ca fiica lui era accidentata, sustinand ca a stiut tot timpul ca Simona va castiga pentru ca a simtit energia .

9 lucruri pe care nu le stiai despre Simona Halep. Ce s-a schimbat la ea, dupa Dubai 2015

Simona Halep, in varsta de 28 de ani, este omul momentului in tenisul feminin. Dupa victoria de la Dubai, cu 3-6, 6-3, 7-6, in fata Elenei Rynakina, aceasta a obtinut al doilea titlu din acest turneu, dupa cel cucerit in 2015. Iata ce schimbari au aparut in viata si in cariera Simonei Halep, in cei .

Din ce mai face bani Simona Halep, dupa ce e campioana la Dubai. A dat lovitura pe toate planurile

Simona Halep a sustinut aseara un meci contra Elenei Rybakina, in marea finala de la Dubai Emiratele Arabe Unite). Astfel ca, dupa meci, jucatoarea de tenis romanca a ridcat pentru a doua oara trofeul de la prestigiosul turneu Premier din Emiratele Arabe unite, dupa o victorie din urma cu cinci ani. Simona Halep a reusit .

Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiul. Ce mesaj a postat

Ce reactie a avut fostul jucator de tenis Darren Cahiil, dupa ce Simona luat trofeul din Dubai? Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare si a tras concluzia meciului. Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiu Dupa ce Simona a luat victoria la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, Darren .

Accidentarea care a facut-o pe Simona Halep sa renunte la Doha. Iata motivul retragerii

Simona a renuntat la Qatar Total Open, decizia a fost luata dupa victoria din Dubai. Campioana a facut declaratii despre accidentarea care nu ii permite sa mai concureze Doha! Accidentarea care a facut-o pe Simona Halep sa renunte la Doha Simona Halep a explicat decizia luata pentru Qatar Total Open. Anul trecut campioana a jucat .

Simona Halep a sarbatorit victoria in bratele lui Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la Dubai, la scurt timp dupa meci

Dupa victoria avuta de Halep la Dubai, campioana a sarbatori chiar in bratele iubitului sau. La scurt timp dupa meci Simona si-a aratat iubirea sotului ei, prezent ca de fiecare la meciurile sale. Simona Halep a sarbatorit victoria in bratele lui Toni Iuruc Simona a reusit sa invinga in finala turneului din Dubai, aseara, campioana .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )