Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Ciolos: Are ceva tupeu baiatul asta...

Antena3 Antena3,
Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Ciolos: Are ceva tupeu baiatul asta...

Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa lui Dacian Ciolos, dupa ce acesta din urma a cerut liderilor PSD sa depuna declaratii ca nu au colaborat cu fosta securitate sau cu alte servicii de. continuă pe Antena3

EUGEN TOMAC, PMP: Guvernul - casa de avocatura a liderului PSD, Liviu Dragnea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, foloseste Guvernul in scopuri personale.

Liviu Dragnea, atac dur la presedinte pe buget: Klaus Iohannis nu e seful statului! Nu avem ce sa modificam pentru ca a fost construit foarte bine (VIDEO)

Liviu Dragnea a criticat, sambata, decizia presedintelui Klaus Iohannis de retrimite bugetul de stat inapoi la Parlament pentru a fi modificat. Presedintele PSD a sustinut ca proiectul nu va suferi nicio.

Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis lenesul de la Cotroceni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa refuzului presedintelui de a aproba bugetul, spunand, la Calarasi, ca banii pentru investitii in sanatate vor putea fi folositi abia dupa ce lenesul de la Cotroceni va semna bugetul de stat pe acest an.

Cooperativa PSD: Aprozare si magazine Alimentara in toata tara. Cum face Liviu Dragnea teoria napolitanei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ideea ministrului Agriculturii ca fostele aprozare si fostele magazine Alimentara din perioada comunista sa fie redeschise. Presedintele PSD crede ca ar trebui construita o retea nationala ca alternativa la actualele hipermarketuri si supermarketuri. Pana la infiintarea unei retele nationale de magazine cu legume, fructe si alte alimente, Liviu Dragnea se [] .

Liviu Dragnea mentine termenul de doua saptamani pentru ministrul Justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca mentine termenul de doua saptamani pentru Tudorel Toader. Cu domnul Calin Popescu Taricenau am discutat vineri si sambata. Nu sunt probleme in coali.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbaro

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbarile

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

LIVIU DRAGNEA: Este doar dorinta lui Iohannis de a intarzia aprobarea bugetului

Bugetul a fost construit foarte bine si foarte riguros, vointa sefului statului fiind de a intarzia cat mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cat mai mult rau Romaniei, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea, atac la adresa Presedintelui: Nu ii este rusine cu atata minciuna? Lazar ii spala dosarele

Liderul PSD a lansat un atac dur la adresa Presedintelui. Dragnea sustine ca lui Iohannis nu ii pasa deloc de binele romanilor si ca Augustin Lazar i-a albit cele 40 de dosare pe care le are. Klaus.

Liviu Dragnea, asteptat cu proteste si in vizita din Calarasi: Liderul PSD continua turneul prin tara (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost asteptat la Calarasi in acelasi mod in care a fost primit si la Slobozia cu o zi inainte. Cateva zeci de persoane au venit pentru a il huidui si a ii reprosa modul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )