Libnet.ro
UNICEF

22:15

Donald Trump se uita la televizor aproape 8 ore pe zi

Adevărul Adevărul,
Donald Trump se uita la televizor aproape 8 ore pe zi

Donald Trump se uita la televizor aproape opt ore in fiecare zi, scrie New York Times. Televiziunea ii serveste munitie pentru mesajele sale pe care le scrie pe Twitter. continuă pe Adevărul

Imagini care-ti arata cat de mult a ras internetul de Donald Trump

Niciun an nu a trecut de cand Donald Trump si-a luat in primire mandatul de la Casa Alba, dar actiunile sale au facut ca social media sa explodeze. Trump a atras atentia lumii direct din prima zi de la Casa Alba. Poate ca e greu sa te ridici la nivelul lui Obama, tinand cont ca [].

Soc la Casa Alba: Consiliera lui Donald Trump pe Orientul Mijlociu si-a anuntat plecarea

Soc la Casa Alba. Dina Powell, consiliera lui Donald Trump pe Orientul Mijlociu, si-a anuntat plecarea. Powell preconizase sa ramana in functie un an, dupa care sa se reintoarca acasa, la Ne.

VIDEO Proteste in lumea musulmana impotriva deciziei lui Donald Trump cu privire la Ierusalim

Zeci de mii de persoane au manifestat vineri, in mai multe tari arabe si musulmane, in semn de protest fata de decizia lui Donald Trump de a recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului si in semn de solidaritate cu palestinienii, relateaza News. ro citand agentia AFP.

Rasturnare de situatie. Donald Trump ar fi sugerat ca Ierusalimul poate fi impartit. Reactia Israelului

Presedintele SUA, Donald Trump, nu a oferit asigurari ca Ierusalimul nu va fi impartit, sugerand ca o parte a orasului ar putea intra sub control palestinian in urma negocierilor, acuza Zeev.

Analiza: De ce a luat Donald Trump decizia de a recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului

Decizia lui Donald Trump de a recunoaste oficial Ierusalimul drept capitala a statului Israel a dat nastere unor noi tensiuni in Orientul Mijlociu. Proteste extrem de violente au avut loc joi in.

Organizatia terorista Al-Qaida ameninta cu intensificarea atacurilor, dupa decizia lui Donald Trump privind Ierusalimul

Organizatia Al-Qaida in Peninsula Arabia a condamnat, joi, decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste Ierusalimul ca fiind capitala Israelului, cerandu-le membrilor si simpatizantilor sa.

Primul incident violent din Europa dupa decizia cutremuratoare a lui Donald Trump. S-a intamplat chiar in Amsterdam

Un barbat musulman care avea asupra sa drapelul palestinian a spart geamurile unui restaurant evreiesc din orasul olandez Amsterdam, ca reactie la decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste.

Reuniune de urgenta la ONU, dupa anuntul lui Donald Trump privind capitala statului Israel

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta vineri pentru a discuta despre recunoasterea unilaterala de catre presedintele american Donald Trump a Ierusalimului drept capitala a Israelului, a precizat mi.

Donald Trump a recunoscut orasul Ierusalim drept capitala a Israelului

Presedintele american Donald Trump a anuntat, ieri, ca SUA recunosc orasul Ierusalim drept capitala a statului Israel, anuntul marcand o schimbare majora a politicii Washingtonului in Orientul Mijlociu, relateaza agentiile internationale de presa.

O racheta a fost lansata din Fasia Gaza spre Israel, dupa ce Donald Trump a facut anuntul privind Ierusalimul

O racheta a fost lansata din Fasia Gaza spre Israel, dupa ce Trump a facut anuntul privind Ierusalimul. Proiectilul ar fi fost interceptat de scutul antiracheta din Israel. Orasele Ashkelon si Sderot au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )