Libnet.ro
UNICEF

08:45

Liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri interlope, condamnat la inchisoare

Antena3 Antena3,
Liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri interlope, condamnat la inchisoare

Liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri interlope din Ploiesti, Zamfir Sandu, zis Austrianu, si mai multi membri ai familiei acestuia au fost condamnati la pedepse pe pana la sase ani de detentie intr-un. continuă pe Antena3

Cine l-a ucis pe Ioan Petru Culianu intr-o toaleta din Chicago. Misterele unuia dintre cele mai ciudate asasinate

Se implinesc, pe 21 mai, 24 de ani de cand a avut loc unul dintre cele mai misterioase asasinate petrecute vreodata. Era ziua Sfintilor Constantin si Elena. in toaleta barbatilor din cladirea Divinity School a Universitatii din Chicago, in jurul orei 1. 30, pe 21 mai 1991 s-a auzit un pocnet scurt. El i-a curmat viata celui care a fost Ioan Petru Culianu, celebrul istoric al religiilor, discipolul lui Mircea Eliade. Culianu avea 41 de ani.

Motivare. Asistenta de la Maternitatea Giulesti a provocat una dintre cele mai mari tragedii

Urmarile faptelor Florentina Cirstea de la Maternitatea Giulesti reprezinta una dintre cele mai importante tragedii care au zguduit sistemul medical din Romania precum si opinia publica, arata magistratii, in motivarea deciziei de condamnare a asistentei, informeaza Mediafax.

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

Un numar de 20 dintre cele mai mari banci din lume au platit in ultimii sapte ani amenzi si despagubiri de peste 235 de miliarde de dolari, pentru ilegalitati care au speriat sectorul financiar si intarzie redresarea acestuia din criza financiara.

FOTO Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara: sapte destinatii de vis pentru turisti

Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara. Parcul National Retezat, cetatile dacice din Muntii Orastiei, vaile din Tara Hategului, Manastirea Prislop sau Castelul Corvinilor fac din Hunedoara, intr-unul dintre cele mai atractive zone din punct de vedere turistic.

FOTO Atlasul frumusetii, de la Oprah Winfrey la Cluj. Mihaela Noroc a prezentat cateva dintre cele mai reusite fotografii care au facut inconjurul lumii

Cel mai mediatizat proiect fotografic roman la nivel international, Atlasul frumusetii, o initiativa a Mihaelei Noroc, poate fi vazut de astazi pana pe 24 mai, la Muzeul de Arta din Cluj, in cadrul Photo Romania Festival. La vernisaj, artista si-a prezentat cateva dintre lucrari.

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje. Persoanele care isi doresc un tatuaj ar trebui sa se documenteze bine inainte de a-si insemna pielea cu desene artistice. Unele dintre cele mai frecvente intrebari venite din partea celor care decid sa-si faca un tatuaj sunt legate de durerea resimtita in timpul picturii cu acul si de cele mai sensibile locuri pentru tatuaje.

Victor Ponta lanseaza un atac dur la prim-vicepresedintele PNL: Atanasiu, unul dintre cei mai mari impostori

Victor Ponta lanseaza un atac dur la prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu. Premierul a declarat la un post de televiziune ca liderul liberal este unul dintre cei mai mari impostori. El a raspuns astfel.

Ponta: Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori care au beneficiat de USL

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca Uniunea Social-Liberala a fost o idee extraordinara, conceputa cu Antonescu, Hellvig, Stroe si Dragnea, de care au beneficiat insa tot felul de impostori, si ca prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori.

Cele mai frumoase restaurante din Europa. Romania are doua localuri

Foarte multa opulenta, culori puternice, stralucire, noutate. Sau, dimpotriva, minimalism, alb, negru, simplitate, vintage. Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele care descriu printre cele mai bune restaurante ca design interior din Europa, conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )