Libnet.ro
UNICEF

12:45

Lidl, primul retailer din Romania care recruteaza romanii plecati la munca in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lidl, primul retailer din Romania care recruteaza romanii plecati la munca in strainatate

Lidl lanseaza, in luna decembrie, o campanie de recrutare dedicata romanilor din diaspora si devine astfel primul retailer din Romania care mizeaza pe cei plecati in strainatate. Compania va scoate la concurs peste 200 de locuri de munca, atat in zona. continuă pe Wall-Street Ro

Primarul din Romania care deszapezeste singur comuna pentru ca nu-si permite un angajat

Bartok Ede Otto, primarul din Dalnic, judetul Covasna, a ajuns sa deszapezeasca singur comuna. Aflat sub cod galben de vreme rea, judetul Covasna a fost maturat de viscol sambata. Primarul Otto Bartok.

Locul din Romania in care barbatii au cate patru neveste

Dobrogea este, cu siguranta, cea mai cosmopolita dintre regiunile care formeaza Romania. Comunitatile de turci, lipoveni, aromani au transformat zona intr-un adevarat conglomerat socio-cultural unic pentru.

Anunt important de la Ministerul Sanatatii. Toti bebelusii nascuti in spitalele de stat din Romania vor beneficia de acest control gratuit!

Copiii nascuti in maternitatile de stat din Romania beneficiaza de control auditiv gratuit, realizat cu aparatura medicala moderna incepand din luna decembrie, Ministerul Sanatatii extinzand programul de.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Exista motive serioase de ingrijorare pentru toti soferii care au masini diesel motorina, deoarece tot mai multe tari vest-europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru autovehiculele care.

RoHepat, o initiativa care isi propune sa elimine hepatitele virale din Romania

Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a propus eliminarea hepatitei virale pana in 2030, considerand-o amenintare majora la adresa sanatatii publice. Sub aceste presiuni combinate, Romania si-a asumat implementarea Strategiei Nationale de Eradicare a.

Daniel Zamfir: Ce fac anumite banci din Romania seamana a subminarea economiei

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, nu a mers marti la sedinta Comisiei economice din Senat unde fusese invitat, insa a trimis o scrisoare in care mentioneaza ca nu participa la o discutie provenind din.

Mai multe scoli din Romania au fost inchise din cauza vremii. Parinti ar putea primi liber de la locul de munca

Parintii ar putea sa aiba liber in zilele in care scolile in care invata copiii lor sunt inchise, in cazul unor situatii extreme, potrivit unui proiect de lege ce ar urma sa fie depus in.

Un nou accident mortal pe drumurile din Romania

Un accident rutier soldat cu decesul unei femei si ranirea a trei persoane, intre care un bebelus de trei luni, s-a produs, duminica, la intrarea in localitatea Fulga dinspre Mizil, pe drumul judetean DJ 100C,.

Rusii pot trece ca prin BRANZA de scutul american antiracheta din Romania si Polonia! Declaratiile ingrijoratoare ale comandantului Fortelor strategice ale Rusiei

Instalatiile americane de aparare antiracheta din Europa se afla in raza de actiune a fortelor rusesti, a declarat general-colonelul Serghei Karakaiev, comandantul Fortelor strategice ale Rusiei, citat de.

O jurnalista din Romania s-a apucat sa verifice miturile cancerului la san. Ce a descoperit

Jurnalista Paula Rusu a vrut sa verifice miturile legate de cancerul la san. in Romania, o femeie e diagnosticata cu cancer la san in fiecare ora. MITUL PALPARII Stadiile cancerului la san Exista.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )