Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un nou accident mortal pe drumurile din Romania

Antena3 Antena3,
Un nou accident mortal pe drumurile din Romania

Un accident rutier soldat cu decesul unei femei si ranirea a trei persoane, intre care un bebelus de trei luni, s-a produs, duminica, la intrarea in localitatea Fulga dinspre Mizil, pe drumul judetean DJ 100C,. continuă pe Antena3

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

Locul din Romania in care turistii intalnesc la tot pasul caprioare si le hranesc din palma. E un loc de basm

In inima Carpatilor Orientali, intr-un loc de basm, se gaseste unul dintre cele mai frumoase parcuri din Romania, cu sute de animele salbatice. La Izvoare, in judetul Harghita, turistii au sansa sa.

Investitie de 7 MIL. euro in primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone

Mandachi HotelSpa, primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent in urma unei investitii de circa 7 milioane de euro. Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit.

Un nou accident grav. Patru raniti si un mort, in judetul Timis

Un accident rutier, in care au fost implicate trei autoturisme, soldat cu o persoana decedata si alte patru ranite, s-a produs, sambata, pe DJ 592, in apropiere de Cheveresu Mare. Sunt cinci victime,.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

Primarul din Romania care deszapezeste singur comuna pentru ca nu-si permite un angajat

Bartok Ede Otto, primarul din Dalnic, judetul Covasna, a ajuns sa deszapezeasca singur comuna. Aflat sub cod galben de vreme rea, judetul Covasna a fost maturat de viscol sambata. Primarul Otto Bartok.

O jurnalista din Romania s-a apucat sa verifice miturile cancerului la san. Ce a descoperit

Jurnalista Paula Rusu a vrut sa verifice miturile legate de cancerul la san. in Romania, o femeie e diagnosticata cu cancer la san in fiecare ora. MITUL PALPARII Stadiile cancerului la san Exista.

ANSVSA: Carnea de porc din Romania nu poate fi transportata in statele UE

Carnea proaspata si cea preparata precum si produsele din carne de porc nu pot fi transportate catre alte state membre ale Uniunii Europene daca provin din zonele unde evolueaza pesta porcina africana, a.

Avertismentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. Atentie marita la fileul de somon de Alaska afumat si la produsele congelate din supermarket. Mai ales daca sunteti insarcinata. E alerta de.

Avertimsentul unui medic celebru din Romania: Atentie la acest produs din supermarketuri consumat de milioane de romani! Ascunde un adevarat pericol

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. Atentie marita la fileul de somon de Alaska afumat si la produsele congelate din supermarket. Mai ales daca sunteti insarcinata. E alerta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )