Libnet.ro
UNICEF

06:15

Locul din Romania in care barbatii au cate patru neveste

Antena3 Antena3,
Locul din Romania in care barbatii au cate patru neveste

Dobrogea este, cu siguranta, cea mai cosmopolita dintre regiunile care formeaza Romania. Comunitatile de turci, lipoveni, aromani au transformat zona intr-un adevarat conglomerat socio-cultural unic pentru. continuă pe Antena3

Locul din Romania in care turistii intalnesc la tot pasul caprioare si le hranesc din palma. E un loc de basm

In inima Carpatilor Orientali, intr-un loc de basm, se gaseste unul dintre cele mai frumoase parcuri din Romania, cu sute de animele salbatice. La Izvoare, in judetul Harghita, turistii au sansa sa.

Primarul din Romania care deszapezeste singur comuna pentru ca nu-si permite un angajat

Bartok Ede Otto, primarul din Dalnic, judetul Covasna, a ajuns sa deszapezeasca singur comuna. Aflat sub cod galben de vreme rea, judetul Covasna a fost maturat de viscol sambata. Primarul Otto Bartok.

Anunt important de la Ministerul Sanatatii. Toti bebelusii nascuti in spitalele de stat din Romania vor beneficia de acest control gratuit!

Copiii nascuti in maternitatile de stat din Romania beneficiaza de control auditiv gratuit, realizat cu aparatura medicala moderna incepand din luna decembrie, Ministerul Sanatatii extinzand programul de.

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a ntrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? si-a dat demisia

Liftiera de la Spitalul din Craiova care a intrebat un barbat Mie ce mi-ati adus? Nu stiti ca prima plasa se da la liftiera? a demisionat, a declarat vineri pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Cristina Geormaneanu. Purtatorul de cuvant al spitalului a precizat ca femeia si-a dat demisia de onoare si nimeni din spital nu i-a cerut demisia. in urma cu 3 zile, medicul Cristina Geormaneanu declara, pentru HotNews. ro, ca liftiera a glumit, aceasta fiind concluzia anchetei interne realizata de spital.

Liber profesionistii din Romania, cei mai nemultumiti din UE de munca lor

Aproape jumatate 48%) dintre liber profesionistii Uniunii Europene se declarau, in 2017, foarte satisfacuti de locul lor de munca, insa acest grad de satisfactie variaza foarte mult intre statele membre, de la un varf de 83% in Suedia pana.

RoHepat, o initiativa care isi propune sa elimine hepatitele virale din Romania

Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a propus eliminarea hepatitei virale pana in 2030, considerand-o amenintare majora la adresa sanatatii publice. Sub aceste presiuni combinate, Romania si-a asumat implementarea Strategiei Nationale de Eradicare a.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Exista motive serioase de ingrijorare pentru toti soferii care au masini diesel motorina, deoarece tot mai multe tari vest-europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru autovehiculele care.

Un nou accident mortal pe drumurile din Romania

Un accident rutier soldat cu decesul unei femei si ranirea a trei persoane, intre care un bebelus de trei luni, s-a produs, duminica, la intrarea in localitatea Fulga dinspre Mizil, pe drumul judetean DJ 100C,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )