Libnet.ro
UNICEF

16:00

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa afle: sistemul bancar, dat peste cap? S-a aflat cauza

Playtech Playtech,
Toti romanii care au cont bancar trebuie sa afle: sistemul bancar, dat peste cap? S-a aflat cauza

Sistemul bancar e luat pe nepregatite de noile schimbari de comportament ale clientilor. Cauzele sunt multiple, dar solutii se pot gasi. Specialistii au sustinut de multa vreme ca bancile. continuă pe Playtech

Toti romanii care stau la bloc sunt interesati. Ce se intampla in acest moment in tara

Pandemia de COVID-19 a facut multe pagube in economie, dar domeniul imobiliar a ramas in picioare, ba chiar prospera. Pretul apartamentelor a scazut in luna mai in 4 din 6 centre regionale, iar cererea s-a majorat cu un procent de 15% la finalul acestei veri, comparativ cu luna ianuarie. Cum evolueaza preturile pe piata imobiliara .

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

Lidl tocmai a facut anuntul: surpriza de proportii pentru toti romanii care viziteaza magazinul

Lidl are o strategie agresiva de extindere in 2020. Cel mai nou anunt e despre un magazin pe care il va inaugura pe 10 septembrie. Surpriza e ce se gaseste in parcare. Pe 10 septembrie, Lidl.

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

Trebuie sa stii asta urgent: romanii care au cont bancar sunt vizati. Te costa enorm daca nu faci asta

2020 s-a dovedit un an dificil, mai ales pentru romanii ale caror venituri au fost afectate puternic. Daca mai au si credit, cu atat mai dificila e situatia. Dar exista si solutii, cum e.

De ce trebuie sa iubesti un om care doarme pe burta. Secretul pe care toti romanii trebuie sa il afle, acum!

Stiati ca pozitia de somn poate spune multe despre personalitatea unei persoane? Iata de ce trebuie sa iubesti un om care doarme pe burta. Ce spune dormitul pe burta despre personalitatea ta Desi nu te-ai fi gandit la asta, modul in care dormi poate dezvalui multe despre personalitatea pe care o ai. De exemplu, daca .

Ingredientele din bucatarie care iti fac adidasii albi, ca noi! Toti romanii trebuie sa afle acest truc simplu

Satisfactia poate avea mai multe forme. Poti fi satisfacut atunci cand gusti o mancare aleasa ori cand iti cumperi ceva nou si abia il scoti din cutie. Iar cand vine vorba de adidasi, atunci parca ai lumea la picioare, la propriu, dar doar pentru o bucata de vreme, pana cand bunul tau se deterioreaza. Atunci .

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Leguma momentului pe care toti romanii trebuie sa o manance. in cate moduri se consuma, de fapt

Romanii nu o consuma aproape deloc, dar in cateva mancaruri aduce un plus pe care sigur il simt. De ce leguma se fereste multa lume? in cate moduri se poate consuma, care sunt retetele cele mai bune si ce vitamine are? Romanii o ocolesc, dar este o leguma extrem de delicioasa Multe persoane pare ca .

Ginsengul romanesc, fructul pe care toti romanii trebuie sa il consume! E supranumit regele imunitatii si lupta impotriva imbatranirii

Catina, caci despre ea este vorba, este supranumita Ginsengul romanesc. Ea este certificata ca un bun vaccin antigripal, datorita fructelor sale de forma unor bobite aurii, ofera un nesperat ajutor tuturor, indiferent de varsta si de afectiuni. Ginsengul romanesc, fructul pe care toti romanii trebuie sa il consume! Potrivit cercetarilor specialistilor, catina care creste in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )