Libnet.ro
UNICEF

10:01

Liga Campionilor, handbal masculin: Dinamo, egalata din nou in ultima secunda (26-26 cu Besiktas)

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor, handbal masculin: Dinamo, egalata din nou in ultima secunda (26-26 cu Besiktas)

Dinamo Bucuresti, campioana Romaniei la handbal masculin, a remizat, duminica, pe teren propriu, cu formatia turca Besiktas Mogaz HT, scor 26-26 11-13), in a treia partida din grupa D a Ligii Campionilor. La fel ca in meciul cu Holstebro 32-32), primul din actuala editie, Dinamo a fost egalata in ultima secunda a partidei, dupa ce a primit gol din aruncare de la 7 metri. continuă pe Hotnews

Meci dramatic in Stefan cel Mare: al doilea egal pentru Dinamo in Liga Campionilor

Campioana Romaniei la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, a remizat, duminica, pe teren propriu, cu formatia turca Besiktas Mogaz HT, scor 26-26 11-13), in cea de-a treia partida din grupa D a Ligii Campionilor.

Vesti bune pentru soferi: Se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie

Vesti bune pentru soferi. De duminica, se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie, informeaza B1 TV. Angajatii CNADNR au lucrat fara oprire in ultimele luni pentru a redeschide circulatia.

Numai de bine: Truc de vedeta - Diana Munteanu crede din nou in dragoste

Diana Munteanu crede din nou in dragoste, are o viata vesela si este optimista. Si asta se vede pe tenul ei, pe parul ei, dar mai ales pe sufletul ei, de care are grija sa fie si sa ramana.

Nu imi pasa cat de bolnavi sunteti! Rezistati pana pe 8 noiembrie! Iesiti si votati!: Donald Trump socheaza din nou prin declaratiile din campanie (VIDEO)

Candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite a facut un apel public, in timpul unui discurs din campanie, in care cere bolnavilor in faza terminala sa lupte.

Apple a fost desemnat (din nou) cel mai valoros brand din lume

Sondajul anual realizat de Interbrands plaseaza inca o data Apple pe primul loc in topul celor mai valoroase branduri din lume. Apple nu mai e ce-a fost. Apple nu mai inoveaza produsele. Apple are nevoie de Steve Jobs. Astfel de replici sunt auzite in fiecare an, dar compania reuseste inca o data sa obtina primul [].

Curs valutar 6 octombrie. Scade din nou lira sterlina

Cursul valutar valabil joi, 6 octombrie, indica o noua scadere a cotatiei lirei sterline, pe fondul incertitudinilor privind modul in care se va produce iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana .

Fostul presedinte brazilian Lula a fost acuzat din nou de coruptie

Politia braziliana a prezentat miercuri in fata Parchetului o noua acuzatie impotriva fostului presedinte Luiz Inacio Lula da Silva pentru coruptie pasiva: el ar fi uzat de influenta sa pentru a favoriza gigantul din domeniul constructiilor Odebrecht in obtinerea de contracte in Angola in schimbul unor sume de bani, transmite AFP, preluata de Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )