Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liga I: Cel mai longeviv antrenor din campionat a fost DEMIS

România Liberă România Liberă,
Liga I: Cel mai longeviv antrenor din campionat a fost DEMIS

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a fost demis de catre finantatorul gruparii, Valeriu Iftime, din cauza performantelor slabe ale botosanenilor. Grozavu era cel mai longeviv antrenor de pe banca unei formatii din Liga I, dupa 615 zile de mandat. continuă pe România Liberă

A fost concediat si cel mai longeviv antrenor din Liga I: dupa cate zile a plecat Leo Grozavu de la Botosani si de ce

Primul meci al etapei cu numarul 10, Concordia Chiajna FC Botosani, scor 0-0, a cauzat schimbarea din functie a tehnicianului care ajunsese la un numar impresionant de zile petrecute pe banca moldovenilor.

Francul - la cel mai scazut curs din ultimele opt luni, fata de euro

Francul elvetian s-a depreciat vineri, pe pietele externe, in raport cu euro, atingand cel mai scazut curs de dupa 15 ianuarie, cand Banca Nationala a Elvetiei SNB) a decis, in mod surprinzator, sa elimine plafonul minim impus cursului de schimb.

Dosar de politician: Generalul Ontanu, primarul de patru mandate care poate deveni cel mai longeviv edil in functie din Bucuresti (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de politician despre Neculai Ontanu, primarul- general cu 2 stele, care conduce sectorul 2 al Capitalei. Acesta trudeste in functie de nu mai putin de 15.

VIDEO Cel mai mare vulcan din Japonia a erupt luni fara avertisment, aruncand cenusa pana la distanta de 4 km.

Aso, un vulcan de pe insula principala din sudul Japoniei, Kyushu, a erupt luni, aruncand o coloana de fum negru pana la inaltimea de 2 kilometri, dar fara sa se raporteze pana acum victime sau daune materiale, transmite Reuters.

Australia: Cel mai lung lant vulcanic din lume, care se intinde pe mai mult de 2.000 de km, a fost descoperit de cercetatori

Cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a Australiei a fost descoperit de cercetatori, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua. Este.

Costi Ionita a primit titlul de cel mai bun producator al anului in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 (FOTO)

Costi Ionita a fost premiat, pe 12 septembrie, in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 cu titlul de cel mai bun producator, informeaza click. ro. Romanul a fost recompensat de juriul de specialitate cu titlul de.

China a lansat luni Gaofen-9, cel mai sofisticat satelit de observatie

China a lansat luni cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9. Acesta poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru. Gaofen-9 a fost lansat din provincia Gansu la bordul unei rachete tra.

Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului

Maze Runner: The Scorch Trials Labirintul: incercarile focului) ruleaza in cinematografele din Romania. Noi am fost la avanpremiera, la Grand Cinema and More, si aceasta este recenzia noastra pentru el. Anul trecut am vazut un nou val de productii cinematografice bazate pe romane de succes. E o reteta care a functionat in trecut, iar Hunger [] Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun mirrorless pentru video e si mai bun: Sony A7s II, lansat oficial

Sony are prima gama de camere foto mirrorless full frame, iar dintre acestea A7s s-a remarcat cel mai bine pentru videografi. Acum, noul model promite imbunatatiri semnificative.

Cel mai bun peste pentru saramura: caras gatit ca in Delta Dunarii

Cel mai bun peste pentru saramura. Iubitorii de peste gatit la gratar se pot bucura de aceasta reteta aromata de caras in saramura, asa cum se gateste pestele proaspat in Delta Dunarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )