Libnet.ro
UNICEF

16:45

Liga 1: FC Steaua vs Dinamo - Cel mai ieftin tichet costa 15 lei

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: FC Steaua vs Dinamo - Cel mai ieftin tichet costa 15 lei

Cel mai ieftin tichet de intrare la meciul dintre FC Steaua si Dinamo costa 15 lei, dupa cum au anuntat oficialii ros-albastrilor. Partida va avea loc in ziua de 2 aprilie, pe Arena Nationala, de la ora 20:30. Disputa face parte din play-off-ul Ligii 1 la fotbal. continuă pe Hotnews

BlackRock, cel mai mare administrator de bani din lume, ar putea oferi consultanta pentru fondul suveran de investitii

Reprezentanti ai gigantului american BlackRock, cel mai mare administrator de fonduri de investitii din lume, s-au intalnit miercuri la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul Economiei, Mihai Tudose, discutiile vizand o posibila.

Cel mai tare concurs al Anului Ovidius te trimite la FITIC. Cum te inscrii si ce premii sunt in joc

Cel mai important concurs al Anului Omagial Ovidius este lansat de Universitatea Ovidius din Constanta. Tema competitiei ii este dedicata poetului exilat la Pontul Euxin.

Gala Premiilor Gopo 2017: Cristi Puiu, desemnat cel mai bun regizor

Cristi Puiu a castigat, marti seara, trofeul categoriei cel mai bun regizor a galei Premiilor Gopo, pentru filmul Sieranevada, potrivit News. ro. Trofeul i-a fost inmanat lui Cristi Puiu de actorii Dana Dogaru si Marian Ralea, care fac parte din distributia filmului sau.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Moneda unica europeana euro) s-a apreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, in ziua precedenta, francezul Emmanuel Macron a avut o prestatie considerata mai buna intr-o dezbatere electorala cu contracandidatii sai la presedintia Frantei, printre care si liderul anti-european Marine Le Pen.

Sectorul bancar european, in cel mai important avans din ultimele trei saptamani

Actiunile tranzactionate la bursele europene au urcat ieri, indreptandu-se catre cel mai ridicat nivel din ultimele 15 luni, in conditiile in care bancile au consemnat cel mai important avans din ultimele trei saptamani, pe fondul cresterilor de pe pietele obligatiunilor.

Sorin Grindeanu: Cel mai bun premier ar fi fost o combinatie intre Nastase, Ponta, Isarescu si Tariceanu

Sorin Grindeanu a declarat luni seara, la postul Antena 3, ca, in opinia lui, cel mai bun prim-ministru al Romaniei de dupa anul 1989 ar fi fost o combinatie intre Adrian Nastase, Victor Ponta, Mugur Isarescu si Calin Popescu Tariceanu.

Grindeanu, la Antena 3:Cel mai bun premier post decembrist ar fi fost o combinatie intre Nastase, Ponta, Isarescu si Tariceanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni seara, la Antena 3, ca, in opinia sa, profilul de cel mai bun prim-ministru al Romaniei de dupa 1989 ar fi fost o combinatie intre Adrian Nastase, Victor Ponta, Mugur Isarescu si Calin Popescu Tariceanu.

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit la 101 ani

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit in somn, luni dimineata, la resedinta sa din New York.

Curaj ULUITOR pentru un grup de turisti! Au ESCALADAT cel mai PERICULOS traseu montan (VIDEO)

Un grup de turisti care se afla in Utah, SUA au pornit in cea mai mare aventura a vietii lor, si anume, sa escaladeze cel mai periculos si totodata cel mai spectaculos traseu montan. Au decis sa.

VIDEO Titlul de cel mai bun profesor din lume, acordat unei canadience ce preda intr-un sat izolat din Arctica

O femeie ce preda intr-un sat izolat din zona arctica a Canadei a castigat duminica, la Dubai, titlul de cel mai bun profesor din lume, care este insotit de un cec in valoare de 1 milion de dolari, transmite AFP online.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )