Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lily Allen a realizat un cover pentru piesa Somewhere Only We Know a formatiei Keane! Asculta-l aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lily Allen a realizat un cover pentru piesa Somewhere Only We Know a formatiei Keane! Asculta-l aici!

In asteptarea unui nou materialLily Allen ne ofera versiunea sa pentru hitul formatiei britanice Keane, intitulat Somewhere Only We Know, piesa care a fost inclusa pe albumul de debut al grupului, Hopes And Fears, lansat in mai 2004. Coverul realizat de talentata Lily Allen reprezinta tema principala a reclamei de Craciun a lui John Lewis . continuă pe Devorator Monden

James Blunt lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Blue On Blue!

Noua piesa lansata de artistul britanic este extrasa ca single oficial de pe ultimul sau material de studio, intitulat Moon Landing, care a fost lansat la mijlocul lunii octombrie. Acum putin timp James Blunt a dezvaluit online videoclipul oficial al noului sau single, Blue On Blue, acesta fiind realizat cu ajutorul CGI computer-generated imagery). Clipul .

HOT! Loredana si Cornel Ilie lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Nu stiu cine esti!

Loredana lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa Nu stiu cine esti, o colaborare inedita cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au mai cantat impreuna, cel mai recent duet fiind in cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalenta, insa acest nou single marcheaza prima colaborare oficiala a indragitilor artisti.

Jay-Z, dat in judecata pentru piesa Run This Town! Vezi aici cine il acuza si care e motivul!

Run This Town, in colaborare cu cantareata Rihanna si rapperul Kanye West, este un single extras de pe cel de-al 11-lea album din cariera lui Jay-Z, intitulat The Blueprint 3, lansat in septembrie 2009. Piesa a devenit un hit ajungand pana pe locul doi in Billboard Hot 100 si obtinand doua premii Grammy in 2010.

HOT! Voltaj lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Ultima secunda!

Atunci cand toamna aduce ploi, iar sori ar fi niciunde, trupa Voltaj lanseaza videoclipul single-ului Ultima secunda. Videoclipul aduce in prim-plan cele doua personaje ale scurt-metrajului Bucuresti, te iubesc!, Kira Hagi si Rares Andrici, doi dintre cei mai talentati actori ai noii generatii, interpretii unei povesti de dragoste pline de sensibilitate, o adevarata declaratie de .

Loredana lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Nu stiu cine esti.

Loredana lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa euro156;Nu stiu cine esti, o colaborare inedita cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au mai cantat impreuna, cel mai recent duet fiind in cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalenta, insa acest nou single marcheaza prima colaborare oficiala a indragitilor artisti. euro156;Nu stiu cine esti, compusa de Cornel Ilie, este o melodie care va crea depedenta, dupa spusele Loredanei. Citeste si: Vocea Romaniei: un nou .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )