Libnet.ro
UNICEF

10:46

Lista drumurilor inchise din cauza vremii

Antena3 Antena3,
Lista drumurilor inchise din cauza vremii

DJ 546E Oporelu Miesti judetul Olt) si DJ 284 Ghermanesti Arsura judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza vremii, informeaza duminica Centrul Infotrafic din Politia Romana. La. continuă pe Antena3

Cursuri suspendate integral, vineri, in noua judete si in Capitala din cauza vremii nefavorabile

Cursurile din Capitala si din noua judete vor fi suspendate integral, vineri, din cauza vremii nefavorabile, in timp ce in alte patru judete, respectiv Giurgiu, Cluj, Tulcea si Brasov, vor fi inchise doar anumite unitati de invatamant, potrivit datelor transmise, joi seara, de catre Ministerul Educatiei Nationale MEN).

CFR Calatori anuleaza vineri 49 de trenuri din cauza vremii

CFR Calatori anunta ca vineri, din cauza conditiilor meteo, sunt anulate 49 de trenuri. Compania spune insa ca traficul reintra in normal, dupa ce zilele trecute au fost anulate peste 100 de curse. Vineri dimineata cel mai frig a fost Radauti, -24, insa in sudul tarii in cele mai multe locuri temperaturile nu au coborit sub -10, fiind mult mai cald decat joi.

Sute de zboruri anulate si scoli inchise din cauza unei furtuni care a lovit, incepand de joi seara, nord-estul SUA/ In unele zone, vantul atinge si 120 de km/ora

Zeci de zboruri au fost anulate, iar serviciile administrative si scolile au fost inchise, dupa ce o furtuna puternica a lovit, incepand de joi seara, nord-estul SUA, informeaza AFP. Ploile abundente au fost insotite de vant puternic, dar si de ninsori.

PRETUL electricitatii a EXPLODAT din cauza vremii

Pretul mediu al energiei electrice pe piata pentru ziua urmatoare PZU) a OPCOM a atins cel mai mare nivel inregistrat in acest an, urcand miercuri cu 75%, la un nivel de 291 lei/MWh, de doua ori mai ridicat,.

DN3 si 13 drumuri judetene, in continuare inchise. Circulatia pe A2 si A4, reluata in conditii de iarna

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza joi seara ca Drumul National 3 Baneasa - Ostrov in judetul Constanta) si 13 drumuri judetene sin Bacau, Vaslui, Olt, Calarasi si Teleorman raman in continuare inchise din cauza vremii nefavorabile, circulatia fiind reluata in schimb, in conditii de iarna, pe autostrazile A2 Bucuresti - Constanta pe A4 Ovidiu - Agigea.

Medicii sunt in alerta! 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii.

CFR Calatori a anulat 29 de trenuri, sambata dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Un numar de 29 de trenuri erau anulate, sambata, la ora 9:00, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, conform datelor publicate pe site-ul CFR Calatori.

VIDEO SUA: Cel putin cinci persoane au murit din cauza furtunii care a provocat inundatii si a afectat transportul aerian si feroviar in nord-est

Cel putin cinci persoane au murit in nord-estul Statelor Unite vineri, unde vantul a batut cu 129 de kilometri pe ora, iar strazile din Boston au fost inundate din cauza furtunii, afectand zborurile si serviciile de transport feroviar, relateaza Reuters.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei; numarul deceselor a ajuns la 71

Un barbat din judetul Iasi si unul din judetul Ilfov au murit din cauza gripei, medicii anuntand, vineri, confirmarea diagnosticului. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns astfel la 71 de la debutul sezonului rece 2017 - 2018.

Medicii sunt in alerta! Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 71

Alte doua persoane au murit, in ultimele zile, din cauza gripei, este vorba despre doi barbati, unul in varsta de 68 de ani, iar altul de 77 de ani, din judetele Iasi, respectiv Ilfov. Niciunul nu fusese.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )