Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lista jurnalistilor si analistilor care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Lista jurnalistilor si analistilor care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Sase nume de jurnalisti si analisti erau convenite luni la pranz de stafful de campanie al presedintelui Klaus Iohannis si confirmate pentru a participa la dezbaterea organizata marti seara de Scoala. continuă pe Antena3

CTP a explicat de ce Digi24 nu se afla pe lista participantilor la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a explicat, intr-o interventie telefonica, de ce Digi24 nu se afla, momentan, pe lista participantilor la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica.

Sinteza zilei. Ce pregateste Radu Tudor pentru dezbaterea organizata de Iohannis

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania, va participa la dezbaterea organizata, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din.

Viorica Dancila ar putea aparea fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus Iohannis: ii vad atat de speriati incat nu stiu ce sa zic Presedintele in functie, in dialog cu jurnalisti si politologi la BCU

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, a afirmat ca ia in calcul orice varianta in ceea ce priveste participarea sa fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

BOGDAN CHIRITOIU: Exista companii care vor sa influenteze deciziile politice, tentatia sa cedezi este mare

Gradul ridicat de concurenta si preturile mici din Romania pot fi mentinute prin intrarea unor noi forme de business pe piata si, chiar daca exista companii care vor sa influenteze deciziile politice, iar tentatia sa cedezi este mare, autoritatile trebuie sa tina cont de interesul comun al societatii, a declarat, luni, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, transmite Agerpres.

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis cu formatori de opinie, jurnalisti si politologi va fi organizata de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, la care vor participa formatori de opinie, jurnalisti si politologi va fi gazduita de Scoala Nationala de Studii.

Mihai Gadea: Miza pentru dezbaterea organizata de Klaus Iohannis a crescut la cote uriase

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a declarat luni ca nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dancila, lider al PSD, pentru ca aceasta reprezinta un.

Surse. La ce ora va avea loc dezbaterea organizata de Iohannis. Ce invitati au confirmat. Cine a refuzat

Dezbaterea electorala organizata de presedintele Klaus Iohannis va avea loc marti- seara la ora 19. 00, sustin surse politice pentru Adevarul. Printre invitati se numara si jurnalistul Ion M. Ionita, senior editor la Adevarul. Pe de alta parte, Cristian Tudor Popescu a refuzat invitatia presedintelui.

Iohannis: Nu cred ca prezenta la vot va fi afectata de lipsa dezbaterii cu Dancila, oamenii vor participa in numar mare

Klaus Iohannis considera ca prezenta in turul II al alegerilor prezidentiale nu va fi afectata de lipsa unei dezbateri cu Viorica Dancila. Presedintele crede ca romanii vor participain numar marela alegeri. Despre dezbaterea de marti de la Biblioteca Centrala Universitara, Klaus Iohannis spune ca vor fi invitati politologi, formatori de opinie si jurnalisti.

ALERTA METEO: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Vineri, temperaturile scad simtitor la nivelul intregii tari. BOMBA ANULUI! FUEGO, PRINS iN FAPT CU MIRABELA DAUER! IRINA LOGHIN A AFLAT ADEVARUL! IMAGINI BOMBA Valorile maxime vor fi cuprinse intre 12 si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2738 seconds )