Libnet.ro
UNICEF

10:00

Surse. La ce ora va avea loc dezbaterea organizata de Iohannis. Ce invitati au confirmat. Cine a refuzat

Adevărul Adevărul,
Surse. La ce ora va avea loc dezbaterea organizata de Iohannis. Ce invitati au confirmat. Cine a refuzat

Dezbaterea electorala organizata de presedintele Klaus Iohannis va avea loc marti- seara la ora 19. 00, sustin surse politice pentru Adevarul. Printre invitati se numara si jurnalistul Ion M. Ionita, senior editor la Adevarul. Pe de alta parte, Cristian Tudor Popescu a refuzat invitatia presedintelui. continuă pe Adevărul

Cand si unde va avea loc dezbaterea electorala cu jurnalisti, analisti si comentatori politici anuntata de Iohannis

Dezbaterea electorala cu jurnalisti, analisti si comentatori politici anuntata de presedintele Iohannis va avea loc marti, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, conform SNSPA, care precizeaza ca propunerea sa de a asigura un spatiu neutru pentru dezbaterea electorala inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania a fost agreata de echipa de campanie a lui Iohannis.

Sinteza zilei. Ce pregateste Radu Tudor pentru dezbaterea organizata de Iohannis

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania, va participa la dezbaterea organizata, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din.

Dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalisti si politologi va avea loc la Biblioteca Centrala Universitara

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative anunta ca dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu formatori de opinie, jurnalisti si politologi va avea loc marti la Biblioteca Centrala Universitara.

Viorica Dancila ar putea aparea fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus Iohannis: ii vad atat de speriati incat nu stiu ce sa zic Presedintele in functie, in dialog cu jurnalisti si politologi la BCU

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, a afirmat ca ia in calcul orice varianta in ceea ce priveste participarea sa fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus.

CTP a explicat de ce Digi24 nu se afla pe lista participantilor la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a explicat, intr-o interventie telefonica, de ce Digi24 nu se afla, momentan, pe lista participantilor la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica.

Lista jurnalistilor si analistilor care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Sase nume de jurnalisti si analisti erau convenite luni la pranz de stafful de campanie al presedintelui Klaus Iohannis si confirmate pentru a participa la dezbaterea organizata marti seara de Scoala.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Ce se va intampla, daca Dancila se prezinta la dezbaterea lui Iohannis. Reactie neasteptata

Viorica Dancila este avertizata. Ce se va intampla cu aceasta, daca se decide sa se prezinte la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce vor face oamenii presedintelui? Ce va pati Dancila, daca se va prezenta a dezbaterea lui Iohannis? Klaus Iohannis a oferit raspunsul mult asteptat la intrebarea pe care si-o pune toata lumea. Presedintele Klaus .

Cand va avea loc urmatorul cutremur major in Romania, potrivit unui cunoscut cercetator rus. Unde se va resimti seismul

Un posibil cutremur major va avea loc in Romania, potrivit unui cunoscut cercetator rus. Cand este anuntat si unde se va resimti seismul? Cand va avea loc urmatorul cutremur major in Romania? Geologul rus Viktor Bokov, membru al Academiei de Stiinte a Federatiei Ruse, a anuntat, pe o pagina de internet, un posibil cutremur major .

Rares Bogdan: Dezbaterea lui Iohannis va fi dupa model american. Cate intrebari vor pune jurnalistii si cum se va desfasura evenimentul

Dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va fi de peste sapte milioane de cetateni, declara la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan. El a mai precizat ca vor putea pune intrebari intre sase si noua invitati si ca vor fi probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )