Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lista neregulilor pentru care firmele vor fi iertate de amenda la prima constatare, schimbata RADICAL

B1 B1,
Lista neregulilor pentru care firmele vor fi iertate de amenda la prima constatare, schimbata RADICAL

Legea prevenirii, prin care firmele vor fi iertate de amenda la prima constatare, va fi modificata substantial. Proiectul de lege acorda unei firme un ragaz de 90 de zile. continuă pe B1

Premierul Mihai Tudose, dupa intalnirea cu patronatele: Split TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Premierul Mihai Tudose i-a asigurat pe reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman UNPR), cu care s-a intalnit luni, ca masura split TVA va fi modificata si flexibilizata in dezbaterile din Parlament, in concordata cu propunerile rezultate din discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri. Astfel, colectarea defalcata a TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA, companiile cu capital de stat, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Un studiu nou efectuat la Universitatea John Hopkins a descoperit un motiv surprinzator pentru care atat de multi oameni fac cancer. Unele tipuri de cancer apar mai des decat altele pentru ca celulele.

Motivul tulburator pentru care o tanara si-a taiat rochia de mireasa, imediat dupa nunta

Rochia de mireasa este deosebit de importanta pentru orice femeie, chiar si dupa ceremonia casatoriei, motiv pentru care multe dintre acestea resping trendul: Trash the dress. insa o tacirc.

Split TVA nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele in faliment sau in insolventa

Ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata in Parlament astfel incat aceasta sa fie obligatorie doar pentru firmele aflate in insolventa sau faliment sau pentru cele care au inregistrat mai mult de doua intarzieri intarzieri la plata TVA, a anuntat ieri prim-ministrul Mihai Tudose.

Cum se pregateste Romania pentru iarna. Autoritatile vor sa-i instruiasca pe oameni pentru a face fata dezastrelor. Ce spune Raed Arafat

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), a declarat luni la Antena 3 ca stocurile pentru iarna sunt monitorizate, contractele pentru deszapezire sunt verificate si sistemul de.

Business report: Motive pentru care sa te gandesti de doua ori inainte sa iei un credit; Cine este Theodora Popa, mostenitoarea imperiului Transavia de peste 200 de milioane de euro; iPhone 7 se vinde mai bine decat noul iPhone 8

Raportul financiar care nu-i va placea lui Tudose: Cresterea economica record nu se simte in buzunare si inmulteste datoriile. Datoria publica externa a Romaniei a crescut, in primele opt luni ale anului cu aproape 1,6 miliarde de euro. Romania si fondurile europene: Ungurii glumesc ca ar trebui sa le dam lor banii daca suntem prea bogati sa-i cheltuim. Pana la jumatatea anului, Romania nu a reusit sa atraga deloc fonduri europene structurale.

Motivele pentru care este bine sa consumi ciocolata. Sigur nu stiai asta

Ciocolata de calitate nu este doar un rasfat, ci si un aliment cu beneficii pentru sanatate. Zeci de studii au argumentat necesitatea consumului, iar motivele sunt cat se poate de serioase, informeaz.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )