Libnet.ro
UNICEF

13:15

News Alert. Lista de ministri cu care Ludovic Orban intra la negocierile finale

România Liberă România Liberă,
News Alert. Lista de ministri cu care Ludovic Orban intra la negocierile finale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - . continuă pe România Liberă

Lista de ministri cu care Ludovic Orban a intrat la negocierile pentru noul guvern. Surprize mari la ministerele-cheie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Potrivit.

Lista de ministri cu care Orban intra in negocierile finale pentru sustinerea noului guvern (surse)

Ludovic Orban incepe azi runda decisiva a negocierilor cu partidele pentru sustinerea noului Guvern. Dupa intalnirile care vor avea loc marti si miercuri, premierul desemnat va depune la Parlament lista ministrilor si programul de guvernare, un vot de investitura fiind estimat de liberali saptamana viitoare.

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

Ludovic Orban: E stare de necesitate. Joi sau vineri depunem lista cu ministri

Premierul desemnta, Ludovic Orban, a declarat duminica, dupa sedinta pe care a avut-o cu liderii liberali la sediul PNL, ca este Romania are nevoie de un guvern legitimat de votul Parlamentului care sa rezolve.

News alert! Ludovic Orban, increzator dupa consultari. Mesajul premierului desemnat

Premierul desemnat Ludovic Orban, presedinte al PNL, s-a declarat increzator, la finalul consultaril.

Tariceanu considera ca Ludovic Orban s-a maturizat: A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca Romania este intr-o criza politica, iar aceasta trebuie rezolvata cat mai repede. Tariceanu a precizat ca a fost placut surprins sa constate ca Ludovic Orban s-a maturizat si stie exact care sunt punctele critice pe care trebuie sa le gestioneze. A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine, a spus Tariceanu.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura.

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )