Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lista spitalelor care vor trata pacienti cu coronavirus in Scenariul 4 si lista spitalelor suport

Hotnews Hotnews,
 Lista spitalelor care vor trata pacienti cu coronavirus in Scenariul 4 si lista spitalelor suport

Lista spitalelor care vor prelua pacienti infectati cu coronavirus s-a extins cu alte unitati medicale, dupa intrarea in Scenariul 4 al epidemiei, declarat aseara, odata cu depasirea pragului de 2. 000 de cazuri 2. 245 in prezent). Lista noilor unitati Covid-19 a fost publicata astazi in Monitorul Oficial. Pe lista apar spitalele care vor prelua pacieti cu forme grave de infectie cu coronavirus. De asemenea, a fost aprobata si o lista a spitalelor suport pentru cele de pe lista initiala. continuă pe Hotnews

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

Patru spitale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta

Patru spitale municipale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.

Ministerul Educatiei anunta un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

Ministerul Educatiei anunta ca a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale. Scopul acestora este acela de a exersa in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Lista spitalelor suport din toata tara pentru pacientii infectati cu COVID-19

Ministrul Sanatatii a aprobat, odata cu intrarea tarii nostre in scenariul IV al pandemiei de COVID-19, o lista de 57 de spitale suport desemnate exclusiv pentru pacientii infectati cu acest virus. Ordinul ministrului contine si mentiuni privind modul de utilizare a echipamentelor de protectie pentru medicii ce intra in contact cu acesti pacienti. Pentru Bucuresti, Spitalul Colentina a fost desemnat spital suport pentru bolnavi.

Nelu Tataru: in functie de evolutie putem intra si de maine in scenariul 4, in care vom avea si medici infectati asimptomatici care vor trata pacientii (VIDEO)

Nelu Tataru a subliniat, intr-un interviu pentru B1 TV, ca Romania se apropie de scenariul 4, in care vor exista cazuri cand chiar si medici asimptomatici vor trata bolnavii de infectie cu noul.

Ministrul Economiei: Antreprenorii care vor sa produca echipamente medicale de protectie pot obtine aviz de la MAPN

Antreprenorii care doresc sa faca produse de protectie medicala, precum masti si combinezoane, vor trebui sa obtina aviz de la institute din cardul Ministerului Apararii Nationale, potrivit unei declaratii a ministrului economiei, Virgil Popescu, iar producatorii de biocide au nevoie de aviz de la Institutul Cantacuzino - procedura care doreste simplificarea demersurilor pe care trebuiau sa le parcurga firmele, pentru toate avizele necesare, subliniaza ministrul.

Primul membru al unei Case Regale care a murit de coronavirus. Ce varsta avea Printesa Maria Teresa a Spaniei

Printesa Maria Teresa a Spaniei, membru al Familiei Regale Bourbon Parma, a murit la 86 de ani. Vestea a dat-o chiar fratele ei, Printul Sixtus Henri. A murit ieri Printesa fusese depistata pozitiv pentru coronavirus si a murit ieri, intr-o alta zi neagra pentru Spania, o zi a celor mai multe decese inregistrate de la .

Kaufland lanseaza linie telefonica pentru persoanele varstnice care vor sa comande la domiciliu

Kaufland Romania introduce o linie telefonica speciala prin care persoanele cu varsta de peste 65 de ani si cele cu dizabilitati pot plasa comenzi telefonice, informeaza marti compania.

Klaus Iohahnis: Am identificat producatori romani care vor face masti, combinezoane, ventilatoare. Antreprenori, fiti creativi, veniti cu idei catre guvernanti! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca au fost identificate firme romanesti care se pot reprofila si vor produce echipamente necesare medicilor, cum ar fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )