Libnet.ro
UNICEF

19:31

LIVE Buzarnescu in semifinale la Praga

Online Sport Online Sport,
LIVE Buzarnescu in semifinale la Praga

Mihaela Buzarnescu o intalneste pe Camila Giorgi din Italia, vineri dupa ora 14:00, in semifinalele turneului WTA de la Praga. continuă pe Online Sport

LIVE Buzarnescu in semifinale la Praga (dupa 14:00)

Mihaela Buzarnescu o intalneste pe Camila Giorgi din Italia, vineri dupa ora 14:00, in semifinalele turneului WTA de la Praga.

A eliminat-o pe Pliskova! Mihaela Buzarnescu este in semifinale la Praga

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in semifinalele turneului de la Praga, dupa o victorie superba impotriva unei favorite a gazdelor.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n semifinale

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si favorita 7, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Praga, cu premii totale de 250. 000 de dolari, trecand in sferturi de sportiva ceha Kristyna Pliskova, numarul 74 mondial, relateaza News. ro.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n optimi

Mihaela Buzarnescu a avut un start lansat de meci impotriva sportivei Beatriz Haddad Maia 63 WTA), favorita numarul sapte de la Praga castigand setul intai cu 6-1. Jucatoarea noastra a avut o usoara pierde de viteza in al doilea a fost condusa cu 3-1), dar a avut puterea sa revina a avut in forehandul in cross o arma de nadejde) si s-a impus cu 7-5, fructificand chiar prima minge de meci. Victoria i-a adus Mihaelei calificarea in optimile turneului WTA de la Praga de categorie International).

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n sferturi

Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si cap de serie numarul 7, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Praga, cu premii de totale de 250. 000 de dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )